ΟΤΕ: Επέκταση δικτύου VDSL για πρόσβαση ακόμα περισσότερων χρηστών σε υψηλές ταχύτητες !!!

Με περισσότερες από 1.100 νέες υπαίθριες καμπίνες επεκτείνει το δίκτυο VDSL ο ΟΤΕ, παρέχοντας ταχύτητες έως 50 Megabit ανά δευτερόλεπτο (Mbps – Megabit per second) σε επιπλέον 170.000 τηλεφωνικές συνδέσεις.

Στις νέες υπερ-υψηλές ταχύτητες από τον ΟΤΕ, έχουν πλέον πρόσβαση κάτοικοι και επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως Άλιμος, Αργυρούπολη, Βριλήσσια, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Ελληνικό, Ηλιούπολη, Καλαμάκι, Μελίσσια, Ν. Φάληρο, Πεντέλη, Τερψιθέα, Φιλοθέη και Ψυχικό. 

Οι 1.100 νέες καμπίνες έρχονται να προστεθούν στα περίπου 180 κέντρα σε όλη την Ελλάδα και τις σχεδόν 600 υπαίθριες καμπίνες στην Αττική, αλλά και την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη και τις Σέρρες, που ήδη προσφέρουν τις νέες ταχύτητες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών VDSL στην περιοχή τους με ένα τηλεφώνημα στο 13888, στο www.ote.gr ή στο Δίκτυο Καταστημάτων ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Το ΟΤΕ VDSL αλλάζει την καθημερινή εμπειρία του Internet καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών για μεγάλες ταχύτητες και απεριόριστη τηλεφωνία. Το downloading και το streaming γίνονται πιο γρήγορα από ποτέ, μεγάλα αρχεία μοιράζονται σε υψηλές ταχύτητες, ενώ μοναδική είναι η εμπειρία χρήσης πολλαπλών ηλεκτρονικών συσκευών ταυτόχρονα στο Διαδίκτυο.

Τα προγράμματα ΟΤΕ Double Play VDSL προσφέρονται σε προνομιακές τιμές για τους 6 πρώτους μήνες και ξεκινούν από 36,90 ευρώ ανά μήνα. 


http://www.zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)