Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις νέες αλλαγές στο Facebook !!!

Το Facebook ανακοίνωσε επισήμως την υποστήριξη #hashtags, έπειτα από την επιτυχή εφαρμογή του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού σε άλλες υπηρεσίες όπως το Instagram και το Twitter.

Σε μήνυμα στο blog της, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι πλέον τα hashtags θα είναι clickable ενώ τονίζει ότι «αποτελεί σημαντικό συστατικό της ποπ κουλτούρας ».

Κάτι τέτοιο θα επιτρέψει τους χρήστες, να βλέπουν τι λένε άλλοι άνθρωποι και ποιες απόψεις διατυπώνουν γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα. Επίσης θα δίνεται η δυνατότητα αναζήτησης για συγκεκριμένα hashtags στη μπάρα αναζήτησης, ενώ θα μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτά που προέρχονται από άλλες υπηρεσίες όπως το Instagram. Τέλος ο χρήστης θα μπορεί να συνθέτει δημοσιεύσεις, απευθείας από το hashtag feed και τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Οι αρχικές φήμες, περί ενός τέτοιου χαρακτηριστικού, κυκλοφόρησαν μόλις τον προηγούμενο Μάρτιο. Όσοι δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται αρκεί να αναφερθεί, ότι είναι λέξεις ή φράσεις με το σύμβολο # στην αρχή τους που χρησιμεύει στην ομαδοποίηση μεμονωμένων λέξεων, γεγονότων και θεμάτων.http://www.newsbomb.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)