Γεύμα αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Ελευσίνας !!!

Ο Δήμος Ελευσίνας και φορείς της πόλης, θα παραθέσουν γεύμα αλληλεγγύης στους απλήρωτους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Ελευσίνας, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:00 στο εστιατόριο των Ναυπηγείων.

«Ο Δήμος Ελευσίνας συμπαραστέκεται στους αγώνες των εργαζομένων στα Ναυπηγεία. Θεωρεί πως τα Ναυπηγεία αποτελούν το βασικό κορμό της ελληνικής βιομηχανίας και πρέπει να βρεθεί άμεσα η λύση για τη συνέχιση της λειτουργίας τους. 

Το γεύμα που παραθέτουμε με τη βοήθεια και άλλων φορέων της πόλης είναι μια ακόμη ενέργεια αλληλεγγύης στο αγώνα τους. Θα είμαστε διαρκώς και όσο χρειαστεί στο πλευρό των εργαζομένων.» δήλωσε ο Δήμαρχος Ελευσίνας με αφορμή την ενέργεια αλληλεγγύης και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.
Η όμορφη και λυτή  αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο των Ναυπηγείων Ελευσίνας, με αρωγούς το Δήμο Ελευσίνας, την Ένωση Κρητών Ελευσίνας, τον Λαογραφικό Σύλλογο Ελευσίνας «Το Αδράχτι», τον Σύλλογο Γυναικών Μαγούλας, τον Σύλλογο Εθελοντών «Θριασίου Πεδίου», το Σωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών Επαγγελματιών & Παραγωγών Δυτικής Αττικής «ο Άγιος Γεώργιος», καθώς και καταστήματα της Ελευσίνας και Ασπροπύργου. 
Δήμος Ελευσίνας Δελτίο Τύπου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)