Άφιξη του πρωταθλητή Ευρώπης με το σύνθημα"την κούπα τη σηκώσαμε σε χώμα ελληνικό" !!! (video)

Με το σύνθημα "την κούπα τη σηκώσαμε σε χώμα ελληνικό", περισσότεροι από 3.000 οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν το απόγευμα της Δευτέρας στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" την αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης, η οποία έφτασε με το βαρύτιμο τρόπαιο από την Κωνσταντινούπολη.

Πλήθος κόσμου του Ολυμπιακού βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και υποδέχθηκε την αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης. Αυτή έφτασε στην Ελλάδα περίπου στις 5 και λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή της στον κόσμο που περίμενε εναγωνίως.

Η λέξη "χαμός" είναι μικρή για να περιγράψει τις στιγμές. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κόντευαν να σηκώσουν στα χέρια το πούλμαν με τους παίκτες, τον Ιβκοβιτς και τους Αγγελόπουλου να γνωρίζουν την απόλυτη αποθέωση για την κατάκτηση του δεύτερου ευρωπαϊκού.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αρχικά, και στη συνέχεια οι παίκτες, βγήκαν στην οροφή του πούλμαν με τον τρόπαιο και στήθηκε μία μίνι φιέστα. 

Ο πρωταγωνιστής του τελικού με την ΤΣΣΚΑ, Γιώργος Πρίντεζης, άκουσε ρυθμικά το όνομά του, όπως και ο Βασίλης Σπανούλης. Οπως ήταν λογικό, από τα συνθήματα δεν έλειψε και ο... Παναθηναϊκός, αφού την Πέμπτη αρχίζουν οι τελικά του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το γλέντι συνεχίστηκε και στο ΣΕΦ, όπου έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού και αποθεώθηκε από τον κόσμο. Πολλοί από αυτούς ακολούθησαν την αποστολή από το αεροδρόμιο μέχρι το γήπεδο και δεν ήταν λίγες οι φορές που σταμάτησαν το πούλμαν για να γλεντήσουν την κατάκτηση του ευρωπαϊκού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)