Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο» !!!

«Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο». 
Πρόκειται για έναν μοναδικό δίσκο στον οποίο για πρώτη φορά συμμετέχουν 15 ξένοι και έλληνες καλλιτέχνες μαζί. S.Adamo, Angelo Branduardi, Tonino Carotone, Christophe, Anne Catherine Gillet, Bernard Lavilliers, Nomadi, Maria Pilar Piluca, Quatuor Stevens, Josep Tero, Χάρις Αλεξίου, Νίκος Αλιάγας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Ελισάβετ Καρατζόλη, Χάρης Κατσιμίχας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Διονύσης Τσακνής και Μαρία Φαραντούρη. 




Στα πλαίσια αυτού του μοναδικού project, θα πραγματοποιηθεί μια μεγαλειώδης συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο  την Δευτέρα 9 Ιουλίου με την παρουσία όλων των συντελεστών. Είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας καλλιτέχνης θα συνεργαστεί για μια και μοναδική συναυλία με τόσους εξαιρετικούς ξένους και έλληνες τραγουδιστές μαζί.

Επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία, θα βρεθούνε μαζί στην ίδια σκηνή με αφορμή την συμμετοχή τους στο δίσκο ενός έλληνα καλλιτέχνη. Πρόκειται αναμφίβολα για το σημαντικότερο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, στο ιστορικό και μοναδικό Καλλιμάρμαρο Στάδιο. 

http://www.planet-radio.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)