Απίθανα πορτρέτα από παλιές κασέτες !!!

Η καλλιτέχνις Erika Simmons «ξέθαψε» όλες τις παλιές κασέτες από το υπόγειο του σπιτιού της και αποφάσισε να… εφαρμόσει επάνω τους όλες τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της. «Είναι κρίμα να μένουν ξεχασμένες και σκονισμένες χωρίς να έχουν καμία χρηστικότητα πια», λέει, και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της.
Ξετυλίγοντας προσεκτικά μία κασέτα και αφήνοντας τη φαντασία της ελεύθερη η νεαρή σχεδιάστρια δημιουργεί απίθανα αντρικά και γυναικεία πορτρέτα, «κόβοντας και ράβοντας» την ταινία εκεί που πρέπει.
«Χρειάζονται αρκετές ώρες μέχρι να τελειώσει ένα πορτρέτο. Πολλές φορές και μέρες… Η δυσκολία βρίσκεται κυρίως στις λεπτομέρειες του προσώπου αλλά και σε ολόκληρο το σύνολο που πρέπει να έχει μια συνέχεια», λέει η Erika.
Σε κάθε περίπτωση η καλλιτέχνις αφήνει και την κασέτα δίπλα στο έργο, για να φαίνεται ακριβώς η… πηγή της δημιουργίας. «Το μόνο που σκέφτομαι τώρα τελευταία είναι πώς θα βάλω λίγο χρώμα στο ασπρόμαυρο φόντο;», αναρωτιέται και συμπληρώνει με χιούμορ: «Υπάρχουν μήπως κασέτες με χρωματιστή ταινία;»…
http://perierga.gr

Σχόλια

Ο χρήστης alex είπε…
απιθανα πορτραιτα!!!ανεξαντλητη η φαντασια του ανθρωπου!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)