Norman ο σκύλος-ποδηλάτης !!! (video)

Ο Νόρμαν είναι αναμφισβήτητα ένας έξυπνος και δραστήριος σκύλος ο οποίος δεν χρειάζεται να τρέχει στο πάρκο για να διατηρεί την φόρμα του, αφού κάνει βόλτες με το ποδήλατό του.

Εκπαιδευμένος από την ιδιοκτήτριά του, Karen Cobb, ο καταπληκτικός αυτός σκύλος ανεβαίνει στο μπλε ποδήλατό του και ξεκινά το παιχνίδι έξω από το σπίτι του στη Νότια Καρολίνα, εντυπωσιάζοντας με τις ικανότητές του.

Μετά από εξάσκηση 10 εβδομάδων κατάφερε να κάνει κανονικό πεντάλ με τα πίσω πόδια του, πολύ πιο γρήγορα από τα περισσότερα παιδάκια που μαθαίνουν ποδήλατο.

Ο σχεδόν 3 χρόνων Νόρμαν με τη βοήθεια και την εμψύχωση της ”μαμάς” του ανεβαίνει με χαρά στο όχημά του και κάνει βόλτες στη γειτονιά του. ”Έχει γίνει η μασκότ της περιοχής” δηλώνει η υπερήφανη ιδιοκτήτριά του.

”Θα είχε μάθει τα νέα κόλπα πολύ πιο σύντομα, αλλά καθυστερήσαμε να βρούμε κατάλληλο ποδήλατο για το ύψος του και έτσι χρειαστήκαμε λίγες ημέρες παραπάνω” συμπληρώνει η ίδια.

Το πιο δύσκολο από όλα ήταν να μάθει ο Νόρμαν να κινεί συγχρονισμένα τα πίσω πόδια του, όσο και η ενδυνάμωση αυτών. Μετά από σκληρή προπόνηση, το αποτέλεσμα ικανοποιεί την ιδιοκτήτριά του αλλά και τον ίδιο που λατρεύει τις βόλτες με το καινούριο του ποδήλατο.

”Δοκιμάζει τα πάντα, είναι πιστός και αξιαγάπητος. Τον λατρεύω, είναι ο καλύτερός μου φίλος και πάνω από όλα είναι σύντροφός μου” λέει η Karen.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)