Επέζησε δύο μήνες θαμμένος στο χιόνι !!!

 Ένας Σουηδός επέζησε για δύο μήνες παγιδευμένος σε αυτοκίνητο, το οποίο είχε θαφτεί κάτω από το χιόνι σε ένα μονοπάτι στο δάσος χωρίς τρόφιμα, ανακοίνωσε η αστυνομία και ανέφεραν σουηδικά ΜΜΕ.

Η ιστορία ενός 45χρονου Σουηδού κάνει τον γύρο του κόσμου προκαλώντας θαυμασμό αλλά και πολλά ερωτηματικά για την ορθότητά της.

Σε μικρή απόσταση από την πόλη Ίμεα, της βόρειας Σουηδίας, μία παρέα ανθρώπων που κινούνταν με snow-mobil βρήκαν ένα κατεστραμμένο όχημα, θαμμένο στο χιόνι. 

Έσκαψαν για να κοιτάξουν μέσα από το παράθυρο και είδαν ότι κάτι κινούνταν. Ήταν ένας άνδρας, ξαπλωμένος στο πίσω κάθισμα και τυλιγμένος σε έναν υπνόσακο, ο οποίος δήλωσε ότι βρισκόταν στο αυτοκίνητο από την 19η Δεκεμβρίου.

Η είδηση δημοσιεύθηκε σε σουηδική εφημερίδα αλλά αμέσως πολλοί ήταν αυτοί που την αμφισβήτησαν, λέγοντας ότι είναι αδύνατο ένας άνθρωπος να επιβιώσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς τροφή.

Οι γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Ίμεα δήλωσαν ότι ο άνδρας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεδομένων των συνθηκών. Από την άλλη σημειώνουν ότι ο άνδρας, πέρα από το γεγονός ότι έτρωγε χιόνι, πιθανώς επιβίωσε πέφτοντας σε μία κατάσταση που είναι παρόμοια με νάρκη. 

“Περίπου σαν μια αρκούδα που πέφτει σε χειμερία νάρκη. Οι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν” ειπε ο γιατρός Στέφαν Μπραντ. “Είχε πιθανώς θερμοκρασία σώματος περίπου 31 βαθμών (Κελσίου) και το σώμα του προσαρμόστηκε. Λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας δεν κατανάλωνε πολλή ενέργεια” τόνισε.

Το πώς και γιατί ο άνδρας βρέθηκε κάτω από το χιόνι στο δάσος παραμένει άγνωστο, ανέφερε η αστυνομία.
 http://www.inews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)