Τιμώρησαν μέχρι θανάτου 9χρονη γιατί έφαγε μια σοκολάτα !!! [βίντεο]

Η Σαβάνα Χάρντιν, ένα 9χρονο κορίτσι στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα των ΗΠΑ, τιμωρήθηκε να τρέξει μέχρι...θανάτου επειδή έφαγε στα κρυφά μια σοκολάτα.

Την τιμωρία επέβαλαν στο κοριτσάκι η 27χρονη μητριά Τζέσικα Μέι Χάρντιν και η 46χρονη γιαγιά της Τζόις Χάρντιν Γκάραντ, οι οποίες υποχρέωσαν τη Σαβάνα να τρέξει γύρω από το σπίτι τους για πάνω από 3,5 ώρες.

Όταν η 9χρονη έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε κάτω θανάσιμα εξαντλημένη, η μητριά της κάλεσε την αστυνομία. Η 27χρονη ισχυρίστηκε ενώπιον των αστυνομικών, ότι η μικρή είχε πάθει μια κρίση επιληψίας.

Ωστόσο, οι γιατροί του παιδιατρικού νοσοκομείου, στο οποίο μεταφέρθηκε η μικρή, διαπίστωσαν το θάνατο της Σαβάνα από αφυδάτωση, ενώ διέγνωσαν ότι είχε πολύ χαμηλά επίπεδα νατρίου στον οργανισμό της.


Ένας γείτονας της οικογένειας, ο Ρότζερ Σίμπσον, ήταν μάρτυρας των όσων συνέβησαν την περασμένη Κυριακή, λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα.

Όπως είπε ο κ. Σίμπσον, στην αρχή, όταν είδε το κοριτσάκι να τρέχει γύρω από το σπίτι της, δεν αντιλήφθηκε ότι συνέβαινε κάτι περίεργο. Όμως, όταν άκουσε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν στη Σαβάνα ότι «δεν επιτρέπεται να σταματήσει να τρέχει, ως τιμωρία για το ψέμα που είχε πει προ ολίγου», κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο γυναίκες, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για το θάνατο της 9χρονης, τιμώρησαν τη Σαβάνα γιατί είχε φάει, χωρίς άδεια, μια πλάκα σοκολάτας.

Σημειώνεται, ότι η 27χρονη μητριά της μικρής, που λέγεται ότι πάσχει από διπολική διαταραχή και ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού, αρνείται τις κατηγορίες.

Και όλα αυτά για μια σοκολάτα...
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

http://directnews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)