Έλληνας υπάλληλος στο facebook με μισθό 100.000 δολάρια το χρόνο !!!

Το ρητό «Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της» ταιριάζει απόλυτα στη περίπτωση του 23χρονου Γιώργου Καρνά από την Μυτιλήνη

Ο νεαρός που δεν έβρισκε δουλειά στην Ελλάδα, γιατί οι επιχειρηματίες δεν δέχτηκαν καν να απαντήσουν όταν έστελνε βιογραφικό, εργάζεται πλέον για το facebook και μάλιστα με μισθό... 100.000 δολάρια τον χρόνο!

Ο Γ. Κάρνας, που κατάγεται από την Μυτιλήνη, με δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ήξερε από μικρός ότι θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τους υπολογιστές, αφού τον πρώτο υπολογιστή τον απέκτησε σε ηλικία εννέα ετών και επειδή δεν είχε κάποιον μεγαλύτερο να του δείξει κάποια πράγματα αγόραζε βιβλία.

Στην συνέχεια έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές του με μεταπτυχιακό  στο Cambridge.

Στα 22 του αναζήτησε εργασία χωρίς να υπάρχει καμία ανταπόκριση στα βιογραφικά του.

Τότε πληροφορήθηκε ότι το facebook είναι καλός εργοδότης και μην έχοντας να χάσει κάτι έστειλε και εκεί ένα CV. Ένα μήνα μετά έκανε τις πρώτες του τρεις συνεντεύξεις μέσω Skype. Τα πήγε πολύ καλά και έτσι η εταιρία του ζήτησε να «πεταχτεί» μέχρι τις ΗΠΑ για τις υπόλοιπες πέντε συνεντεύξεις που ακολούθησαν με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Τον Απρίλιο έφτασε στα χέρια του η προσφορά της εταιρίας: 100.000 δολάρια τον χρόνο και μια επιταγή – δώρο 35.000 δολάρια.

Ο νεαρός είπε αμέσως το «ναι» και από τον επόμενο μήνα θα βρίσκεται πίσω από τους υπολογιστές του facebook. 

www.newpost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)