Μην ξεχαστείτε!Αν δεν απογραφείτε δεν παίρνετε σύνταξη -Λήγει σήμερα η προθεσμία !!!

Λήγει σήμερα η προθεσμία απογραφής των συνταξιούχων του ΙΚΑ. 

Μέχρι την Πέμπτη είχε απογραφεί περίπου το 75% των συνταξιούχων, ενώ σύμφωνα με το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, δεν πρόκειται να δοθεί καμία παράταση στη διαδικασία απογραφής.

Το μέτρο στοχεύει στην αντιμετώπιση της παράνομης είσπραξης συντάξεων από μη δικαιούχους και η απογραφή είναι αναγκαία προϋπόθεση για την εκ νέου έναρξη καταβολής της σύνταξής.

Οι συνταξιούχοι μπορούν να προσέρχονται αυτοπροσώπως στην τράπεζα από την οποία καταβάλλεται η μηνιαία σύνταξη, επιδεικνύοντας το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και το ενημερωτικό σημείωμα συντάξεων.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης του συνταξιούχου, θα πρέπει ο νόμιμος πληρεξούσιος ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, με πρόσφατη εξουσιοδότηση-θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, να μεταβεί, με τα ίδια δικαιολογητικά, στο υποκατάστημα ΙΚΑ του τόπου κατοικίας του δικαιούχου και όχι στην τράπεζα, από την οποία καταβάλλεται η μηνιαία σύνταξή του.Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΙΚΑ μέχρι πριν από λίγες μέρες είχε απογραφεί περίπου το 75% των συνταξιούχων.


http://www.thebest.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)