Η Κλιματική Αλλαγή είναι απάτη διαλαλεί Βρετανός Λόρδος !!!

O Βρετανός σκεπτικιστής του Κλίματος Κρίστοφερ Μόνκτον εξαπέλυσε μύδρους κατά των Μέσων Ενημέρωσης της Αυστραλίας, της κυβέρνησης της χώρας, αλλά και επιστημόνων για την αδυναμία ή απροθυμία τους να αμφισβητήσουν την ύπαρξη “Κλιματικής Αλλαγής”.

Ο Μόνκτον υποστήριξε ότι ο φόρος άνθρακα που επιδιώκει να επιβάλλει η αυστραλιανή κυβέρνηση θα οδηγήσει την οικονομία της χώρας στην καταστροφή.

Ο Μόνκτον, ο οποίος παραδέχεται ότι δεν έχει καμμία ακαδημαϊκή κατάρτιση στο ζήτημα της Κλιματικής Αλλαγής, παραδίδει διαλέξεις επαγγελματικά.

Οι τελευταίες ήταν στο συνέδριο μεταλλευτικών εταιρειών στο Περθ στης Αυστραλίας και στο Πανεπιστήμιο Νοτρ Ντέιμ, η οποία χρηματοδοτήθηκε από την βασίλισσα της μεταλλευτικής βιομηχανίας της χώρας, Τζίνα Ραίνχαρτ.

O εκκεντρικός Λόρδος υποστηρίζει πως η συζήτηση για την κλιματική αλλαγή καθοδηγείται επί σκοπώ από επιστήμονες τους οποίους προβάλλουν τα Μέσα Ενημέρωσης, τραπεζίτες που κερδίζουν χρήματα από το εμπόριο ρύπων, κυβερνήσεις που αναζητούν απεγνωσμένα ρευστό με το πρόσχημα της μείωσης των εκπομπών αερίων, ακόμα και από δασκάλους που βρίσκουν αυτό τον τρόπο για να εμπνεύσουν τους μαθητές τους.

“Η απάτη της κλιματικής αλλαγής αποτελεί την μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου στην ανθρώπινη ιστορία- προς όφελος των πλουσίων και εις βάρος των φτωχών, από τους αδύναμους στους ισχυρούς, από τους μικρούς στους μεγάλους αυτού του κόσμου” ισχυρίζεται ο Κρίστοφερ Μονκτον.

Σε πρόσφατη ομιλία του στις ΗΠΑ αποκάλεσε “ναζί” τον σύμβουλο επί θεμάτων κλιματικής αλλαγής της κυβέρνησης της Αυστραλίας.

Προειδοποίησε δε την αυστραλιανή κυβέρνηση πως αν υλοποιήσει την επιβολή φόρου άνθρακα θα οδηγήσει τη χώρα κατευθείαν στον “τρίτο κόσμο”.

Κάλεσε, τέλος, το ακροατήριό του να αναρωτηθεί γιατί κανένας δεν ρωτά τους κλιματικούς επιστήμονες για την πρόβλεψή τους περί ρυθμών υπερθέρμανσης του πλανήτη κατά πέντε φορές μεγαλύτερους από την εμπειρία των τελευταίων 60 ετών.
econews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)