Κύπρος: Αγωνιούν για την υγεία τους οι διασώστες !!!

Διασώστες εθελοντές, που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης και άμεσης δράσης μετά τη φονική έκρηξη στο Μαρί, αντιμετωπίζουν ένα νέο εφιάλτη. Αυτόν των πιθανών επιπτώσεων από την έκθεσή τους στο περιβάλλον όπου εξερράγησαν τα εμπορευματοκιβώτια, τα οποία ακόμη κανείς δεν δήλωσε δημοσίως τι περιείχαν. 

Σύμφωνα με τηλεφωνήματα που δέχθηκε η «Σ», εθελοντές, που βρέθηκαν στο σημείο μετά την έκρηξη στο Μαρί, εμφάνισαν σημάδια στο σώμα τους, τα οποία δεν ξέρουν τι είναι. Σύμφωνα με μαρτυρία, εμφανίζουν εξανθήματα σε όλο το σώμα τους και όταν αποτάθηκαν σε γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων, τους αναφέρθηκε ότι πιθανόν να είναι αλλεργία.

«Από πού προέρχεται η αλλεργία; Δεν ξέρουμε και ανησυχούμε. Εκτεθήκαμε σε επικίνδυνες ουσίες; Ποιος θα μας πει τι να κάνουμε, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη, αν εκτεθήκαμε σε επικίνδυνες ουσίες και τελικά επέλθει ο αργός θάνατος;». Αυτά ήταν τα βασανιστικά ερωτήματα των ανθρώπων που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στη σκηνή, για να βοηθήσουν στο έργο της διάσωσης και εντοπισμού ανθρώπων στη Ναυτική Βάση. 
περισσότερα: http://sigmalive.com/simerini/news/local/402140

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)