Το Μηχανάκι Του Κινείται Με Αλμυρό Νερό !!!

Μπορεί ένα μοτοποδήλατο να κινείται μόνο με αλμυρό νερό? Ο Ιαπωνέζος εφευρέτης  Masahide Ichikawa  λέει ότι ανακάλυψε ένα μοτοποδήλατο που δεν χρησιμοποιεί βενζίνη ή ηλεκτρισμό, αλλά αλμυρό νερό.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το μοτοποδήλατο με την χρήση ενός ηλιακού βραστήρα που προσδένεται στο μοτοποδήλατο το αλμυρό νερό εξατμίζεται αφήνοντας σαν υπόλειμμα αλκαλικά μέταλλα που επαναδιαλύονται σε νερό. Το αποτέλεσμα είναι μια χημική αντίδραση που δίνει καύσιμο στο μοτοποδήλατο για να κινηθεί.

Αν και δεν έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες για το πόσο γρήγορα μπορεί να κινηθεί το μοτοποδήλατο ή πόσο διαρκεί το καύσιμο, είναι μια καινοτομία.

Αν το μοτοποδήλατο με κίνηση από αλμυρό νερό είναι αυτό που υποστηρίζει πως είναι, τότε θα μπορούσε να σώσει τον πλανήτη. Φανταστείτε πόσο λιγότερη μόλυνση θα υπήρχε στους δρόμους. 
Σίγουρα μπορούμε να φανταστούμε αυτό να διαδίδεται στην Ασία όπου τα μοτοποδήλατα χρησιμοποιούνται πολύ συχνά. Το μοτοποδήλατο αυτό δεν είναι μόνο οικολογικά , αλλά επίσης και με φτηνό καύσιμο .
 Δείτε στο παρακάτω βίντεο το μοτοποδήλατο σε κίνηση.
www.dailytech.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)