Καιρός: Eπιδείνωση με βροχές και καταιγίδες !!!

Eπιδείνωση του καιρού από τα δυτικά, με βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά, κυρίως της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε σήμερα.

Μέχρι αργά το βράδυ, τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ τη νύχτα προς Σάββατο χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας.
Θερμοκρασίες
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 7 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τις μέγιστες στη Βόρεια Κρήτη να είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Άνεμοι στα πελάγη
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι, ενισχυόμενοι σταδιακά σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις και από τη νύχτα τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις. 

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενισχυόμενοι σταδιακά σε σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στα βόρεια θυελλώδεις, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν σε ισχυρούς.

Αττική
Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν δίνοντας το βράδυ τοπικές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση σε μέτριους μέχρι ισχυρούς.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν δίνοντας τοπικές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 βαθμούς Κελσίου. 

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενισχυόμενοι πρόσκαιρα σε ισχυρούς μέχρι σχεδόν θυελλώδεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)