Κινητοποιείται το Αιτωλικό για το νερό !!!

Πενταμελής επιτροπή θα ξεκινήσει μια σειρά συναντήσεων για την εξεύρεση χρηματοδότησης

Σοβαρές αποφάσεις πήρε το Τοπικό Συμβούλιο Αιτωλικού, το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως προκειμένου να συζητήσει για το θέμα της ακαταλληλότητας του νερού.

Με αφορμή το νέο έγγραφο της Διεύθυνσης Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο λέει ότι το νερό, τόσο των πηγών του Κεφαλοβρύσου όσο και των γεωτρήσεων  του Αιτωλικού, είναι ακατάλληλο  προς πόση, ο πρόεδρος Δ. Φούντας συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση, όπου αποφασίστηκε να κατατεθεί αίτημα για άμεση σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου, να γίνει άμεση διανομή νερού κατ’ οίκον έως ότου εξευρεθεί λύση και αν αυτό δεν είναι εφικτό να γίνει μείωση του τιμολογίου κατά το ήμισυ και να εξευρεθούν άμεσα πόροι για υδροδότηση του Αιτωλικού από τον Εύηνο.

Ταυτόχρονα συστάθηκε μια πενταμελής επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Δ. Φούντα, τον  αντιδήμαρχο καθημερινότητας Δ. Καραδήμα, τους δημοτικούς συμβούλους Σ. Βασιλείου και Ν. Σαμαντά και τον εκπρόσωπο των πολιτών Γιώργο Γιένδουλα. Η επιτροπή αυτή μαζί με το δήμαρχο Π. Κατσούλη, θα επισκεφθεί τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αντωνόπουλο, προκειμένου να του γνωστοποιήσει την σπουδαιότητα του θέματος και να ζητήσει την συμμετοχή του στην επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια στον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα και ακολούθως στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Μ. Αγγελάκα, για να βρεθεί μόνιμη λύση, αφού οι κάτοικοι του Αιτωλικού έχουν αγανακτήσει με την κατάσταση, η οποία διατηρείται για πολλά χρόνια σε μια πόλη των 6.500 κατοίκων.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
http://www.aixmi-news.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)