Asiana: Δείτε νέο βίντεο της συντριβής του αεροσκάφους στο Σαν Φραντσίσκο !!! (video)

Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη συντριβή του Boeing 777 της Asiana Airlines τον Ιούλιο του 2013 στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη.


Οι νέες αυτές εικόνες από το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή τριών ανθρώπων και προκαλέσε τον τραυματισμό 150, παρουσιάστηκαν από το Εθνικό Συμβούλιο για την Ασφάλεια των Μεταφορών των ΗΠΑ, κατά την ακροαματική διαδικασία για το αεροπορικό δυστύχημα η οποία ξεκίνησε την Τρίτη.

Στα εν λόγω πλάνα φαίνεται το αεροσκάφος να πλησιάζει στο αεροδρόμιο, να πετάγεται στον αέρα και στη συνέχεια να περιστρέφεται στον διάδρομο προσγείωσης.


Στο δυστύχημα τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους εξομολογήθηκε κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας πως ήταν πολύ αγχωμένος και ότι ανησυχούσε για την χειροκίνητη προσγείωση που έπρεπε να κάνει καθώς τα συστήματα αυτόματης προειδοποίησης του αεροδρομίου ήταν εκτός λειτουργίας.

Ο 46χρονος προσγείωνε το τζετ για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο και δήλωσε ότι ήταν πολύ δύσκολο να το προσεγγίσει με βάση την οπτική επαφή χειριζόμενος ένα τόσο βαρύ αεροσκάφος.

http://www.protothema.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)