Υπαξιωματικοί των "ντεσιμπέλ"! Σάλος με το βίντεο από την ορκομωσία στα Τρίκαλα !!! (Video)

Το βίντεο από την δεξίωση που ακολούθησε την ορκομωσία της ΣΜΥ στα Τρίκαλα, μπορεί κάποιους να τους έκανε να γελάσουν. Δεν μπορεί κανείς να τους αδικήσει. Αλλά αν το δούμε λίγο σοβαρά το θέμα είναι μάλλον να μας κυριεύει η απόγνωση. Το βέβαιο είναι ότι το βίντεο έχει προκαλέσει σάλο!

Τα νέα παιδιά που έγιναν υπαξιωματικοί ασφαλώς εντολές κάποιου ανωτέρου τους εκτελούσαν. Γιατί τους έχουν πει ότι πρέπει να ουρλιάζουν ακόμη και μέσα σε μια δεξίωση; Άβυσσος η ψυχή και το μυαλό του καθενός.

Αυτοί είναι οι υπαξιωματικοί και οι αξιωματικοί που θέλουμε; Στελέχη που θα αποδεικνύουν το υψηλό ηθικό τους ακόμη και στο περιβάλλον μιας τυπικής κοινωνική εκδήλωσης με τον τρόπο που βλέπουμε στο βίντεο; Έτσι αποδεικνύεται το ηθικό και η αποφασιστικότητα ενός στρατιωτικού;

Έτσι φανταζόμαστε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων; Έτσι πρέπει να είναι οι άνθρωποι που θα κληθούν να διαχειριστούν καταστάσεις σοβαρές το 2013;

Ο αξιωματικός και ο υπαξιωματικός πρέπει να ξαναβρεί στην ελληνική κοινωνία τη θέση που του αρμόζει . Και αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση η θέση του “καραβανά” τη στολή του οποίου κάποιοι με το ζόρι προσπαθούν να του ξαναφορέσουν. Οι αξιωματικοί και οι υπαξιωματικοί μας στην πλειοψηφία τους πια είναι άνθρωποι που έχουν μόρφωση και αυτό πρέπει να το δείχνουν.

Οι Έλληνες στρατιωτικοί δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως “άβουλοι δημόσιοι υπάλληλοι με στολή” οι οποίοι όταν τους απευθύνουν τον λόγο θα ουρλιάζουν λες και βρίσκονται σε γήπεδο. Πρόσφατα δημοσιεύσαμε ένα εξαιρετικό κείμενο του Κωνσταντίνου Τσάτσου για το ποιος είναι πραγματικά ο Έλληνας στρατιωτικός. Φαίνεται ότι δεν προβλημάτισε αυτούς που έπρεπε και οι οποίοι πιστεύουν ότι ο καλός αξιωματικός και υπαξιωματικός κρίνεται από ...τα ντεσιμπέλ της φωνής του.

Είναι κρίμα πρώτα απ΄ όλα γι΄ αυτά τα παιδιά που την ημέρα κατά την οποία εκπλήρωσαν ένα σχέδιο ζωής που τα ίδια επέλεξαν , να τα αναγκάζουν να παριστάνουν μπροστά σε κάμερες τους “βροντόφωνους”. Ελπίζουμε ότι κάποιος θα ασχοληθεί και στην επόμενη ορκομωσία οι υπαξιωματικοί μας θα εμφανιστούν ως κανονικοί άνθρωποι.



http://www.onalert.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)