Η πρώτη κυρτή OLED τηλεόραση διαθέσιμη και στην Ελλάδα !!! (video)

Η LG Electronics ανακοίνωσε επίσημα τη διαθεσιμότητα της πρώτης παγκοσμίως κυρτής τηλεόρασης, βραβευμένης με EISA 2013, LG Curved OLED TV 55 ιντσών!  

Επιπλέον, οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την τεχνολογική υπεροχή της νέας τηλεόρασης στα καταστήματα Κωτσόβολος και Πλαίσιο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens, καθώς και στο κατάστημα Media Markt στο Μαρούσι, μέχρι τα τέλη του 2013.

Η LG Curved OLED TV αποτελεί ένα έργο τέχνης, καθώς η εργονομική και πρωτότυπη καμπύλη της καθηλώνει τους θεατές, παρέχοντας ένα ευρύ οπτικό πεδίο για μεγαλύτερη άνεση, ενώ η επαναστατική τεχνολογία WRGB OLED, σε συνδυασμό με τον εκπληκτικά λεπτό σχεδιασμό της, με πάχος μόλις 4 χιλιοστά, αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας, με μοναδική ποιότητα εικόνας.

Επιπλέον, τα ενσωματωμένα διάφανα ηχεία Clear Speakers της πρωτοποριακής τηλεόρασης, με πολύ λεπτό σχεδιασμό, παρέχουν ιδιαίτερα καθαρό ήχο, ενώ η διαφανής βάση της τηλεόρασης, με σχεδιασμό Crystal Stand, προσδίδει την αίσθηση αιώρησης.


Πηγή: xblog.gr
http://www.axortagos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)