Το Υπουργείο Οικονομικών μπέρδεψε το Ηράκλειο Κρήτης με το Ν. Ηράκλειο !!!

Δεν έχει τελειωμό η λίστα με τα λάθη στα ραβασάκια του υπουργείου Οικονομικών και τις έκτακτες εισφορές, ενώ πλέον οι "γκάφες" του αρμόδιου κλιμακίου φαίνεται πως στερούν έσοδα από δήμους.

Αυτή τη φορά, τα τέλη της αυτοδιοίκησης που θα έπρεπε να πηγαίνουν στο δήμο Ηρακλείου Κρήτης, φαίνεται ότι άλλαξαν πορεία και κατευθύνθηκαν στο... Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Την γκάφα του υπουργείου σε τρία τέλη ανακάλυψε τυχαία ο ίδιος ο δήμαρχος στην Κρήτη που καθημερινά ζητά να βλέπει στο "Διαύγεια" τις αποφάσεις των κατανομών που αφορούν τον εν λόγω δήμο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cretalive.gr το περίεργο αυτό λάθος έγινε στις φετινές κατανομές και ανακαλύφθηκε όταν ο δήμαρχος Γιάννης Κουράκης διαπίστωσε ότι στα τέλη Ζύθου, διαφήμισης και ΤΑΠ, το Ηράκλειο ήταν περιέργως ριγμένο σε σχέση με άλλους μεγάλους δήμους, τη Λάρισα, την Πάτρα , τον Πειραιά κ.

Οι διαφορές ήταν τεράστιες. Στον ένα δήμο τα έσοδα έφτασαν μόλις τις 18.000 ευρώ και σε άλλο από την είσπραξη ίδιων τελών, άγγιξε τις 60.000.

Τελικά, μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους, σκέφτηκαν την περίπτωση του άλλου Ηρακλείου και τελικά διαπίστωσαν ότι τα χρήματα έφτανα στα εκεί ταμεία.

Ήδη έχουν ξεκινήσει έλεγχοι για να διαπιστωθεί αν τα λάθη αυτά συμβαίνουν και σε άλλους δήμους.

Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι θα επικοινωνήσει με το υπουργείο Οικονομικών και θα αποστείλει επιστολή για να αποκατασταθεί το λάθος και να σταλούν τα χρήματα στο δήμο Ηρακλείου.

http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)