Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος !!!

Ένας 25χρονος Ισπανός πήρε την απόφαση να κινηθεί δικαστικά εναντίον των γονιών του κατηγορώντας τους για την κίνησή τους να σταματήσουν να τον…«χαρτζιλικώνουν». 

Αφού εξήγησε στο δικαστήριο το δράμα που περνούσε από την ψυχολογική πίεση που του ασκούσαν οι γονείς του οι οποίοι του είχαν ξεκαθαρίσει ότι θα δει «ευρώ» μόνο αν ξεκινήσει προσπάθειες να βρει δουλειά, ζήτησε την καταβολή μηνιαίου επιδόματος 588 ευρώ.

Τελικά το δικαστήριο όχι μόνο αθώωσε τους κατηγορούμενους αλλά έδωσε διορία 30ωρών στον νεαρό προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από την κατοικία των γονιών του.

Ωστόσο, δεν τον άφησαν εντελώς στην τύχη του καθώς θα λαμβάνει μηνιαίο επίδομα ύψους 292 ευρώ από τους γονείς του για δύο χρόνια καθώς και τα έξοδα από το ετήσιο σέρβις του αυτοκινήτου του.

Οι γονείς του, υπάλληλος σε εστιατόριο η μητέρα και συλλέκτης απορριμμάτων ο πατέρας, εξήγησαν ότι η κατάσταση στο σπίτι είχε γίνει αφόρητη το τελευταίο διάστημα με τον γιο να χρησιμοποιεί λεκτική και σωματική βία.

Στην Ισπανία η ανεργία στην ηλικιακή ομάδα 18-25 ανέρχεται στο 40,5% με 4.500.000 εκατ. Ισπανούς να είναι άνεργοι και 1.300.000 σπίτια χωρίς κανένα άτομο της οικογένειας να εργάζεται.

www.zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)