Βόλος: Αποβολή για 12 μαθητές που εξύβρισαν καθηγήτρια στο facebook !!!

Τα υβριστικά σχόλια, που συνόδευσαν την ανάρτηση στο facebook φωτογραφιών καθηγήτριας στο Γυμνάσιο της Ν. Αγχιάλου Βόλου, στάθηκαν η αιτία για την αποβολή δώδεκα μαθητών. Οι δύο τους αποβληθέντες τις είχαν αναρτήσει στο διαδίκτυο, ενώ οι υπόλοιποι δέκα έσπευσαν να τις σχολιάσουν με χυδαίο υβρεολόγιο.

Οι φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν μέσα στον Απρίλιο, από την επόμενη κιόλας ημέρας κυκλοφορούσαν στο facebook.

Το περιστατικό αυτό θεωρείται το δεύτερο πιο σοβαρό που έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, μετά από την ομαδική αποβολή που δέχτηκαν δεκάδες μαθητές Γυμνασίου του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, οι οποίοι πριν από ένα μήνα περίπου ανήρτησαν φωτογραφίες συμμαθητών και καθηγητών τους στο διαδίκτυο, κάνοντας υβριστικά σχόλια, όπως δημοσιεύει ο Ταχυδρόμος.

Το δεύτερο αυτό συμβάν, (αλλά και όσα δεν έχουν βγει ακόμη στο φως της δημοσιότητας, μιας και εκπαιδευτικοί σημειώνουν πως είναι πολλά τα περιστατικά), είχε πιο άγριες προεκτάσεις, καθώς οι μαθητές σχολίασαν με ιδιαίτερα χυδαίο τρόπο.


 
Η ίδια μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό σοκαρίστηκε και δεν μπορούσε να πιστέψει, πως της συμπεριφέρθηκαν με τέτοιο τρόπο μαθητές.

Η πράξη αυτή των μαθητών συζητήθηκε κατά τη διάρκεια έκτακτης σύγκλησης του
Συλλόγου των Καθηγητών και η απόφαση ήταν πενθήμερη αποβολή στους δύο μαθητές, που ανάρτησαν τις φωτογραφίες στο site και τριήμερη αποβολή σε όσους σχολίασαν τις φωτογραφίες.

Οι γονείς από την πλευρά τους ζήτησαν συγνώμη από την καθηγήτρια για τη συμπεριφορά των παιδιών τους, ενώ μερικοί ζήτησαν για τα παιδιά τους μεγαλύτερη ποινή για να βάλουν μυαλό.

volostv 
www.cosmo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)