Με... διαστημική μουσική επέστρεψαν τρία μέλη του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού !!! (Video)

Αλμάτι
Με ασφάλεια επέστρεψαν στη Γη, νωρίς το πρωί της Τρίτης, (ώρα Καζακστάν) μετά από 146 ημέρες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), τρία μέλη του πληρώματός του.

Πρόκειται για τον Κρις Χάντφιλντ της Καναδικής Διαστημικής Υπηρεσίας (CSA), τον Τομ Μάρσμπουρν της NASA, και τον Ρομάν Ρομανένκο της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαστήματος (Roskosmos), που προσγειώθηκαν με τη ρωσική κάψουλα Soyuz, στις στέπες του Καζακστάν στις 05:31, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί.

Ο πρώτος από αυτούς, ο Καναδός Κρις Χάντφιλντ, αποχαιρέτησε τον ISS τραγουδώντας και παίζοντας στην κιθάρα το Space Oddity του Ντέιβιντ Μπόουι, γυρίζοντας το πρώτο μουσικό βίντεο στο διάστημα.

Το βίντεο, μονταρισμένο όπως ένα «κανονικό» βιντεοκλίπ, αναρτήθηκε στο λογαριασμό του στο twitter και φυσικά διαδόθηκε σαν ιός στο Διαδίκτυο. Έλαβε και τα συγχαρητήρια του ίδιου του Μπόουι.



Νέος διοικητής του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού μετά την αποχώρηση του Χάντφιλντ αναλαμβάνει ο Πάβελ Βινογκράντοφ της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαστήματος.
http://news.in.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)