Κινέζος ζει σε ίντερνετ καφέ εδώ και έξι χρόνια !!! (βίντεο)

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως, είναι αληθινό!Ένας Κινέζος νεαρός που ακούει στο όνομα Li Meng, ζει τα τελευταία 6 χρόνια… σε ένα Ίντερνετ καφέ!

Ο εν λόγω νεαρός περνά καθημερινά όλο του το χρόνο σε ένα ίντερνετ καφέ στην πόλη Changchun στα βορειοανατολικά της Κίνας, ενώ φεύγει μόνο για φαγητό και για να πάει στο μπάνιο. Τις περισσότερες φορές, τρώει στην καφετέρια.

Ο νεαρός φάνηκε απρόθυμος να μιλήσει στον δημοσιογράφο από τους Times του Πεκίνου, που έκανε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Το μόνο που κατάφερε να μάθει από τον Meng, ο οποίος για όλη τη διάρκεια της κουβέντας κοιτούσε την οθόνη, ήταν πως ισχυρίζεται ότι έχει ένα εισόδημα 2000 RMB (252 ευρώ) το μήνα, από τα οποία ξοδεύει τα 500 (63 ευρώ) για τη μηνιαία του συνδρομή στην καφετέρια.

O εθισμός του ξεκίνησε όταν αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο πριν έξι χρόνια. Ο ρεπόρτερ δήλωσε πως «το παιδί σίγουρα έχει πολύ καιρό να επισκεφτεί κομμωτή», ενώ ένας θαμώνας του Ίντερνετ καφέ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Li έρχεται τη νύχτα και κοιμάται στην καφετέρια τη μέρα. Κάποιες φορές βγαίνει έξω για να κάνει μπάνιο».

O ιδιοκτήτης του ίντερνετ καφέ, δήλωσε μάλιστα πως ο Li Meng δε μιλάει με κανέναν κατά τη διάρκεια της ημέρας. «Δύο ψυχολόγοι προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν, αλλά τους απώθησε βίαια», προσθέτει ο ίδιος.

Μέσα από αυτή την αληθινή ιστορία, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Κίνα θέλουν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο στο θέμα του εθισμού στο Διαδίκτυο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)