Το δέντρο της ζωής !!!

Στέκεται αγέρωχο στην καρδιά της ερήμου, μίλια μακριά από οποιαδήποτε πηγή νερού και άλλη βλάστηση, το «δέντρο της ζωής», στο Μπαχρέιν, αποτελεί ένα από τα πιο αξιοσημείωτα φαινόμενα του κόσμου. 

Το «δέντρο της ζωής» βρίσκεται στην κορυφή ενός αμμώδη λόφου, περιτριγυρισμένο από μια θάλασσα άμμου. Το μυστήριο της επιβίωσης του σε τέτοιες αντίξοες συνθήκες έχει δημιουργήσει ένα θρύλο από τους ανθρώπους του Μπαχρέιν και έχει προσελκύσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο με την περιέργεια  να το δουν από κοντά.
Αυτό το φυσικό θαύμα ηλικίας 400 ετών έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον βιολόγων και επιστημόνων εδώ και χρόνια και παρά το γεγονός ότι έχουν ειπωθεί διάφορες θεωρίες, η αλήθεια παραμένει ένα αίνιγμα. Μια από αυτες θέλει τις ρίζες του δέντρου να έχουν φτάσει σε τόσο μεγάλο βάθος ώστε να έχει βρει πηγή νερού, χωρίς όμως να έχει επαληθευτεί.
Οι ντόπιοι έχουν τη δίκη τους εξήγηση του φαινομένου, την οποία δεν συμμερίζεται η επιστήμη, πιστεύουν λοιπόν ότι στο συγκεκριμένο μέρος βρίσκεται ο Κήπος της Εδέμ!
triggerpit.com
siteseeing.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)