Ελευσίνα: 6η Δράση στο "Κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες" Σάββατο 27 Οκτωβρίου !!!

"Εκτός από αλεύρι κίτρινο, παραδοσιακά ζυμαρικά και όσπρια, θα διατεθούν και κρεμμύδια ξερά, σκόρδα και μανιτάρια πλευρώτους" 

Ο Δήμος Ελευσίνας για δεύτερη συνεχή χρονιά αγκαλιάζει έμπρακτα το θεσμό της διανομής αγροτικών προϊόντων Ελληνικής γης «Χωρίς Μεσάζοντες", θέλοντας να σταθεί αλληλέγγυος απέναντι σε όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι πλήττονται από τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες. 
Έτσι μετά την ολοκλήρωση των παραγγελιών, σας ενημερώνουμε ότι η διανομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27η Οκτωβρίου 2012 στο πάρκινγκ απέναντι από το κτήριο της Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία Δυτικής Αττικής) επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.  
Η διανομή θα διαρκέσει από τις 8:00 π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι:

Εκτός από αλεύρι κίτρινο, παραδοσιακά ζυμαρικά, και όσπρια θα διατεθούν και κρεμμύδια ξερά από τις Πλαταιές Βοιωτίας 1.5€ τα 5 κιλά, σκόρδα από τον Συνεταιρισμό Έβρου 2,5€ τα 10 σκόρδα, και μανιτάρια πλευρώτους από την Κύμη Ευβοίας 4.5€ το κιλό.

Ο Δήμος Ελευσίνας οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τον εθελοντή κ. Δημητρακάκη Βασίλη, ο οποίος ανελλιπώς και καθημερινά με επιμέλεια και τακτικότητα, παρελάμβανε παραγγελίες από τους ενδιαφερόμενους, συνδράμοντας σημαντικά στην επιτυχία της συλλογής των αιτήσεων.

Επίσης σας ενημερώνουμε, ότι από Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2012 θα ξεκινήσει στο Δήμο νέα συλλογή αιτήσεων για: εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μέλι (θυμαρίσιο, πεύκου & πορτοκαλιού), ρύζι, φασόλια και κρασί.

Τέλος ζητούμε τη συνεργασία, την κατανόηση και την υπομονή σας προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επιτυχία του μεγάλου αυτού εγχειρήματος που ανέλαβε ο Δήμος μας.

http://dimos-elefsinas-geoponika-nea.blogspot.gr/2012/10/6-27.html

Παρόμοια θέματα:
Δήμος Ελευσίνας "Κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες" !!!
Διανομή ελαιολάδου σήμερα στην Ελευσίνα !!! (Vid)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)