Πότε αρχίζουν οι πανελλαδικές εξετάσεις; Πότε αρχίζουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις του γυμνασίου;Πότε κλείνουν τα σχολεία;

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, Γενικής Παιδείας ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις την ερχόμενη Δευτέρα 21 Μαΐου, για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 5 Ιουνίου.

Στις 17 Μαΐου λήγει το διδακτικό έτος στα γυμνάσια και λύκεια της χώρας και στις 15 Ιουνίου στα δημοτικά σχολεία.

Στα γυμνάσια: Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις όλων των τάξεων του γυμνασίου θα αρχίσουν την Τρίτη 22 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 19 Ιουνίου.

Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης των ημερησίων γενικών λυκείων καθώς, επίσης, και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης, για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, θα αρχίσουν την Τρίτη 22 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 19 Ιουνίου.

Το ίδιο ισχύει για τις προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των εσπερινών γενικών λυκείων, καθώς, επίσης, και για τις απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Δ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας.

Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης των ημερησίων γενικών λυκείων και της Δ΄ τάξης των εσπερινών λυκείων, στα μαθήματα τα οποία εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για όσους έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές εξετάσεις, θα διεξαχθούν από την Τετάρτη 6 Ιουνίου μέχρι και την Τρίτη 19 Ιουνίου.

Οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών όλων των τάξεων των ημερησίων και εσπερινών γενικών λυκείων θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Τρίτη 26 Ιουνίου.

Οι επαναληπτικές εξετάσεις των πανελλαδικών εξετάσεων της Γ΄ τάξης των ημερησίων γενικών λυκείων και της Δ΄ τάξης των εσπερινών γενικών λυκείων θα αρχίσουν τη Δευτέρα 11 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 19 Ιουνίου.

Τέλος, στα επαγγελματικά λύκεια οι προαγωγικές εξετάσεις θα διεξαχθούν από 23 Μαΐου έως 19 Ιουνίου.

Πηγή: tanea.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)