Deep Radio - Δελτίο τύπου !!!

Ο deep radio ξεκίνησε να εκπέμπει διαδικτυακά (www.deepradio.gr), τον περασμένο Γενάρη. Έχει χαρακτήρα κοινωνικό, μεταδίδοντας μηνύματα που προωθούν τον άνθρωπο και τη φύση του. Από θέση δεν ασχολείται με την πολιτική. Αυτό όμως που συμβαίνει στην κοινωνία μας το τελευταίο διάστημα δεν είναι πολιτικό θέμα αλλά βαθιά κοινωνικό. Αποκορύφωμα το μεσοπρόθεσμο νομοσχέδιο που έρχεται στη βουλή την επόμενη εβδομάδα.

Ο deep δεν μένει αδιάφορος μεταδίδοντας μόνο μουσική. Διοργανώνει μια 24ωρη μαραθώνια ραδιοφωνική εκπομπή. Η εκπομπή θα ξεκινήσει την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 17:00 παραμονή της ψηφοφορίας του μεσοπρόθεσμου και θα ολοκληρωθεί ένα 24ώρο μετά.
Καλεσμένοι θα ‘ναι άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους (αθλητισμό, τέχνες, Μ.Κ.Ο., ιδιώτες, επαγγελματίες, πολιτικά κόμματα). Θα μας μιλήσουν για το χώρο που εκπροσωπούν, και θα συζητήσουμε αν και πόσο έχει επηρεάσει η κρίση την καθημερινότητα στο χώρο τους.

Περιμένουμε από όλους εσάς να μας προτείνετε ανθρώπους που θεωρείτε ότι μπορούν να συμμετάσχουν στην 24ωρη μαραθώνια ραδιοφωνική εκπομπή του deep radio για την κρίση που ζούμε. Επικοινωνήστε : 6940 618-970 & info@deepradio.gr

Το μαραθώνιο ραδιοφωνικής εκπομπής συντονίζει το σύνολο της ομάδα του deep radio. Την τελική ευθύνη έχει ο Βαγγέλης Ψυχογυιός ο οποίος θα βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο.

Προωθήστε το κείμενο σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Η ζωή μεταδίδεται από τον έναν στον άλλον. Πάρτε μέρος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)