Απαγορεύτηκαν τα τσίρκο στην Κίνα !!!

Υπάρχουν καλά και κακά νέα στο θέμα των τσίρκο για τους Κινέζους. Μετά από πολλά χρόνια διαμαρτυριών των ομάδων προστασίας ζώων, τα καλά νέα είναι ότι η κινέζικη κυβέρνηση ανακοίνωσε την πλήρη απαγόρευση των τσίρκο με ζώα, με επιπλέον Οδηγίες προκειμένου να σταματήσει η εκμετάλλευση και κακοποίηση στους 300 κρατικούς ζωολογικούς κήπους. Τα μέτρα ισχύουν από τις 18 Ιανουαρίου.

Τα κακά νέα έχουν σχέση με τους εργαζόμενους στα τσίρκο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να μείνουν .


Σύμφωνα με την Telegraph, τα ζωντανά shows με ζώα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Κίνα, καθώς 150 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως πηγαίνουν να παρακολουθήσουν αυτές τις παραστάσεις.


Οι οργανώσεις των δικαιωμάτων των ζώων κατακρίνουν εδώ και χρόνια αυτές τις παραστάσεις για τη σκληρότητα τους έναντι των ζώων.


Η Ασιατική Οργάνωση Προστασίας Ζώων ερεύνησε προσεκτικά την εκμετάλλευση των ζώων, διαπιστώνοντας ότι συχνά υπέβαλαν σε μαρτύρια τα ζώα, τα κτυπούσαν και τους προκαλούσαν ηλεκτρικά σοκ, έως ότου καταφέρουν να κάνουν κάποια ακροβατικά και τρικ.


Εκπρόσωπος του αρμόδιου υπουργείου στην Κίνα δήλωσε ότι μια τρίμηνη έρευνα κατέδειξε πως τα ζώα υπέφεραν από κακοποιήσεις σε περισσότερους από 50 ζωολογικούς κήπους.


www.real.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)