Ξεχάστε τους κλασικούς καθρέπτες στα αυτοκίνητα! Δείτε τι έρχεται !!!

Με το βραβείο συνεισφοράς στην οδική ασφάλεια τιμήθηκε ο «έξυπνος» καθρέπτης της Nissan, από το Παγκόσμιο Συμπόσιο Οδικής Ασφάλειας, στο πλαίσιο του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. 

Το σκεπτικό της βράβευσης ήταν ότι η τεχνολογία του «έξυπνου» καθρέπτης της Nissan συντελεί στην επίτευξη ασφαλέστερων οδικών μετακινήσεων.

Ο “έξυπνος” καθρέπτης της Nissan, ο πρώτος στον κόσμο με LCD οθόνη, που προσφέρει αφενός πλήρη ορατότητα στο πίσω μέρος του οχήματος ανεξαρτήτως συνθηκών, αφετέρου παρέχει τη δυνατότητα στον οδηγό να κάνει πανεύκολα εναλλαγή στον συμβατικό καθρέπτη, ήταν ένας από τους μόλις τρεις νικητές, που αναγνωρίστηκε, από το Παγκόσμιο Συμπόσιο Οδικής Ασφάλειας, ως τεχνολογία αιχμής, με χαρακτηριστικά ασφαλείας που σώζουν ζωές, διαθέσιμη σε αυτοκίνητα του σήμερα.

Τα πλεονεκτήματα αυτής της πρωτοποριακής τεχνολογίας είναι πολλά, καθώς ο οδηγός μπορεί να διασφαλίσει την ορατότητα στο πίσω μέρος του οχήματος, χωρίς να τον επηρεάζουν οι πίσω επιβάτες ή ακόμα και ογκώδη αντικείμενα στον χώρο τον αποσκευών.

Παράλληλα η ψηφιακή εικόνα βελτιώνει την ορατότητα στο σκοτάδι, αλλά και σε συνθήκες βροχόπτωσης, όπως και έντονης ηλιοφάνειας.

http://www.aniwthoi.eu

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)