Έχουμε ακούσει πολλά να γίνονται αλλά αυτό ξεπερνάει τη φαντασία. Κινέζοι μετατρέπουν χοιρινό κρέας σε μοσχαρίσιο…
Χρησιμοποιώντας ένα σκεύασμα μετατρέπουν το χοιρινό κρέας σε βοδινό!
Το «μαγικό» αυτό προϊόν έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές σε μικρά εστιατόρια στις πόλεις Hefei, Fujian, Jianxi και αλλού. Καθόλου παράξενο, αν αναλογιστούμε ότι η τιμή του βοδινού κράτος είναι τουλάχιστον τετραπλάσια από την τιμή του χοιρινού στην Κίνα.


Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι εστιάτορες γεμίζουν τις τσέπες τους, αλλά οι γιατροί προειδοποιούν ότι μακροχρόνια κατανάλωση του πρόσθετου έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία , όπως παραμορφώσεις και καρκίνο.
perierga.gr
Σχόλια