Με απρόοπτα η αναχώρηση της αποστολής που θα φέρει το Άγιο Φως !!!

Με καθυστέρηση τριών ωρών λόγω τεχνικού προβλήματος αναχώρησε από την Αθήνα η αποστολή που μεταβαίνει στους Αγίους Τόπους για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός!

Η αποστολή, με επικεφαλής τον υφυπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Δόλλη, επρόκειτο να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 07:00 το πρωί του Μ. Σαββάτου.

Το αεροσκάφος «Εμπραέρ» που επρόκειτο να μεταφέρει την ελληνική αποστολή απογειώθηκε κανονικά, την ώρα που ήταν προγραμματισμένο, αλλά μετά από μισή ώρα πτήσης παρουσίασε τεχνική ένδειξη και ο πιλότος το προσγείωσε προληπτικά στο Ελευθέριος Βενιζέλος.


Περίπου τρεις ώρες μετά, η ελληνική αποστολή αναχώρησε για τα Ιεροσόλυμα με άλλο αεροσκάφος του ίδιου τύπου, το οποίο έφθασε εκτάκτως από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας.


Το Άγιο Φως θα παραδώσει μετά τη λήξη της τελετής στον Πανάγιο Τάφο ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος Γ', λίγο μετά τη μία το μεσημέρι και η άφιξή του στην Ελλάδα αναμένεται περί τις 6:30 μμ.


Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν επίσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ Κώστας Μαρκόπουλος, οι βουλευτές Μιχάλης Παντούλας από το ΠΑΣΟΚ, η Ουρανία Παπανδρέου από το ΛΑΟΣ και ο ανεξάρτητος βουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου.



www.newsit.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)