Φάρμα γκαλερί και γουρουνάκια Luis Vuitton !!! Αντιδρούν οι φιλοζωικές.

Ποιος να το φανταζόταν ότι τα γουρουνάκια θα μπορούσαν να μετατραπούν σε έργα τέχνης! Και όμως, ένας καλλιτέχνης από το Βέλγιο, μετέτρεψε το σώμα των συμπαθέστατων τετράποδων σε καμβά, στολίζοντάς τα με εντυπωσιακά τατουάζ από την κορυφή, μέχρι τα νύχια!
Ο Wim Delvoye ανέλαβε να μετατρέψει μια φάρμα γουρουνιών στην επαρχία Yang Zhen του Πεκίνου, σε γκαλερί! Τα ζώα πρώτα αναισθητοποιούνται από τους υπεύθυνους της φάρμας και στη συνέχεια ο Delvoye μαζί με τους συνεργάτες του «στολίζουν» τα ροζ γουρουνάκια με ότι σχέδιο μπορούν να φανταστούν.

Ένα σούπερ trendy γουρουνάκι είναι διακοσμημένο με το λογότυπο της Luis Vuitton και το κάνει να μοιάζει σαν μια υπέροχη, μεγάλη ροζ τσάντα! Ένα άλλο τυχερό γουρουνάκι έχει πάνω του αθλητικά σύμβολα εμπνευσμένα από σχέδια που βρέθηκαν σε ρωσικές φυλακές. 

Αντιδρούν οι φιλοζωικές
Σύμφωνα με τις φιλοζωικές οργανώσεις της χώρας, τα ευτραφή τετράποδα βασανίζονται χωρίς ιδιαίτερο λόγο και με μόνο σκοπό το κέρδος. Μάλιστα αντιδρούν στην ιδέα ότι μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να «υιοθετούν» ένα γουρουνάκι και να το ζωγραφίζουν όπως εκείνοι επιθυμούν.

www.protothema.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)