Sony DEV-50: Νέα ψηφιακά κιάλια με λήψη φωτογραφίας, βίντεο Full HD και σε 3D !!!

Τα νέα ψηφιακά κιάλια με δυνατότητα εγγραφής «DEV-50V» από τη Sony προσφέρουν εξαιρετικά κοντινά πλάνα όσων παρατηρείτε στις εκδρομές σας. 

Με ευελιξία στη χρήση μπορείτε εύκολα να απαθανατίσετε, για παράδειγμα, το πολύχρωμο πουλί, την ντροπαλή ενυδρίδα ή τη μακρινή κορυφογραμμή, με σταθερές λήψεις ή εκπληκτικής ποιότητας HD βίντεο, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Ελαφρύτερα κατά 30% από τα προηγούμενα μοντέλα, αυτά τα κιάλια είναι ανθεκτικά στο πιτσίλισμα και στη σκόνη (κλίμακα προστασίας IPX4 και IPX5). 

Με τα κιάλια DEV-50V μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες ή ακόμα και ευκρινή βίντεο, ενώ θα αποτελέσουν τον πιστό σας σύντροφο στις εξορμήσεις σας, από δάση με βρεγμένα φύλλα έως αμμουδερές παραλίες.
 

Οι δυνατότητες στη χρήση είναι εντυπωσιακές και ιδιαίτερα εξυπηρετικές: σαρώστε τον χώρο γύρω σας με χαμηλή ισχύ, για να εντοπίσετε το θέμα σας, και στη συνέχεια κάντε ομαλά ζουμ πάνω στο απομακρυσμένο πουλί ή το ζώο. 

Ένα νέο ηλεκτρονικό σκόπευτρο «XGA OLED Tru-Finder» αποδίδει βελτιωμένη ανάλυση (συγκριτικά με τα κιάλια DEV-3 / DEV-5) και αντίθεση για ορατά καθαρότερες εικόνες. 

Ακόμα και όταν κάνετε ζουμ, η λειτουργία «Optical SteadyShot» με σύστημα σταθεροποίησης εικόνας «Active mode σταθεροποιεί τη σκηνή και μειώνει τη θολότητα, για να μπορείτε να αναγνωρίζετε εύκολα το νέο σας εύρημα.   

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα κιάλια, δεν υπάρχει ανάγκη να εστιάσετε χειροκίνητα, όσο αλλάζει η σκηνή. Χάρη στη γρήγορη, ακριβή αυτόματη εστίαση, όλα μένουν έντονα εστιασμένα, ακόμα και όταν κάνετε ζουμ ή όταν το αντικείμενό σας κινείται πολύ γρήγορα.
 

Η φωτεινότητα του ηλεκτρονικού σκοπεύτρου στα ψηφιακά κιάλια DEV-50V αυξάνεται από την πρόσφατα ανεπτυγμένη τεχνολογία «Hyper gain» σε χαμηλό φωτισμό και σας βοηθά να βλέπετε πιο καθαρά, ακόμα και μία κουκουβάγια στο σούρουπο. 

Η λειτουργία Hyper gain αυξάνει ηλεκτρονικά τη φωτεινότητα του σκοπεύτρου, έτσι ώστε να εντοπίζετε και να «καδράρετε» γρήγορα το θέμα σας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. 

Η λήψη φωτογραφιών με τα ψηφιακά κιάλια αποδίδει ποιότητα της τάξεως των 20,4 MegaPixel, ενώ η λήψη βίντεο είναι επιπέδου Full High Definition. Παράλληλα, υπάρχουν δύο εντελώς χωριστοί φακοί, αισθητήρες εικόνας και επεξεργαστές εικόνας, ώστε να μπορείτε πραγματοποιήσετε λήψεις σε τρεις διαστάσεις ή αλλιώς «3D», για να τα απολαύστε στην - επίσης 3D - τηλεόρασή σας.

Όταν επιστρέψετε στο σπίτι, συνδέστε τα κιάλια στην τηλεόρασή σας και δείτε ό,τι καταγράψατε μέσα στην ημέρα σας, σε ποιότητα HD. Εναλλακτικά, βάλτε την κάρτα μνήμης στον υπολογιστή, στην ταμπλέτα ή στην ψηφιακή σας κορνίζα και ξαναζήστε τις αναμνήσεις σας. 

Τα νέα ψηφιακά κιάλια Sony DEV-50, με δυνατότητα εγγραφής βίντεο, θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Ιούνιο του 2013.  

http://www.zougla.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)