Φρούριο η Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ-Σιδερένιοι φράχτες και χιλιάδες αστυνομικοί !!!

Η αστυνομία έχει πληροφορίες για συγκέντρωση αντιεξουσιαστών και έχει καταστρώσει ένα γιγαντιαίο σχέδιο που προκαλεί αίσθηση...

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, το σχέδιο προβλέπει την ενίσχυση της τοπικής αστυνομίας με άνδρες από την Αθήνα και τους κοντινούς δήμους, αλλά και με εξοπλισμό. Τις επόμενες μέρες θα μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη, δύο σιδερένιοι φράχτες, συνολικού μήκους 70 μέτρων, που θα τοποθετηθούν περιμετρικά του συνεδριακού κέντρου, το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον το δρόμο για τη Θεσσαλονίκη παίρνει και ο ''Αίαντας''. Το αστυνομικό θωρακισμένο όχημα ρίψης νερού.


Όσον αφορά τους άνδρες, λίγες μέρες πριν τη ΔΕΘ θα μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη 10.000 αστυνομικοί από την Αθήνα, 20 διμοιρίες των ΜΑΤ, πολλές ομάδες από τη ΔΕΛΤΑ και την ΔΙ.ΑΣ., αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη που θα βοηθήσουν στον συντονισμό της επιχείρησης.


Οι αστυνομικοί έχουν πληροφορίες ότι κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, θα συγκεντρωθούν ομάδες αντιεξουσιαστών απ' όλη τη χώρα, που πιθανότατα να προκαλέσουν επεισόδια. Η απόφαση που έχει παρθεί είναι να μην επιτραπεί σε καμία πορεία, να πλησιάσει σε σημείο αναπνοής από το συνεδριακό κέντρο.

www.newsit.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)