Μια φωτογραφία...... όχι σαν τις άλλες !!!

 
Ο Joel Brochu θέλησε να ταράξει λίγο τα νερά και να ανατρέψει την παραδοσιακή χρήση της τρούφας πάνω από γευστικά παγωτά. Έτσι, μία καλύτερη ματιά στο έργο αποκαλύπτει τις 221.184 τρούφες που συντέλεσαν στην δημιουργία του.
Χρειάστηκαν 3 μήνες, ώστε να ολοκληρωθεί το καλλιτέχνημα, ενώ ο Joel χρησιμοποίησε τσιμπιδάκια για κοσμήματα, για να κρατήσει τις μικρές μπάλες ζαχαρωτού και να τις κολλήσει πάνω σε χαρτοταινία διπλής όψεως. 
 
Κόκκινες και πορτοκαλί, πράσινες και μπλε, μαύρες και άσπρες τρούφες χρησιμοποίησε ο πολυμήχανος νέος, για να δημιουργήσει μία πλειάδα αποχρώσεων. Παράλληλα, με ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα υπολογιστή κατάφερε να τοποθετήσει τις μικροσκοπικές μπίλιες στην σωστή θέση.
Το έργο μοιάζει να έχει αποδοθεί με μεγάλη λεπτομέρεια, ενώ ο φοιτητής αναφέρει ότι το επίπεδο της λεπτομέρειας εξαρτάται από τον αριθμό από τρούφες που χρησιμοποιούνται κάθε φορά.
 
"Μία εικόνα με μεγάλη λεπτομέρεια, όπως ένα πανοραμικό τοπίο, μοιάζει καλύτερο χρησιμοποιώντας τουλάχιστον 275.000 τρούφες", δήλωσε ο Joel.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)