Κεραίες θανάτου στην Ελευσίνα !!!

Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας πάνω στο θέμα των κεραιών κινητής και internet θέλοντας να αφυπνίσουμε τον κόσμο να πάρει θέση απέναντι σ' αυτό το σοβαρό πρόβλημα.
Αυτό που μας ανησυχεί ιδιαίτερα πέραν της υπάρχουσας κατάστασης, είναι το τι θα συμβεί στο άμεσο
μέλλον, εφόσον υπάρχει παθητική στάση από το Δήμο και τις λοιπές αρχές και οι εταιρείες θα βρίσκουν έτοιμο έδαφος να συνεχίσουν το έργο τους.
  

Η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή, είναι άκρως απογοητευτική καθώς αντικρίζουμε σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, τεράστιες κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε απόσταση αναπνοής από οικίες και ο κόσμος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Ακόμη και οι ιδιοκτήτες των σπιτιών που φιλοξενούν κεραίες,(με το αζημίωτο) έχοντας υποστεί
πλύση εγκεφάλου από τις εταιρείες για την ακινδυνότητα τους, επαναπαυόμενοι μένουν σ' αυτά.
Ο καθηγητής βιοχημείας του Πανεπιστημίου Πατρών κος Γεωργίου Χρήστος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας επισήμανε τους κινδύνους από τις συγκεκριμένες ακτινοβολίες, διευκρινίζοντας μας ότι πέραν της εκπεμπόμενης ισχύος των κεραιών, το σημαντικότερο είναι η συνεχής έκθεση σε αυτές (γιατί οι κεραίες εκπέμπουν συνεχώς και όχι κατ' επιλογή) και οι επιπτώσεις είναι μεγαλύτερες  στα μικρά παιδιά καθώς ο εγκέφαλός τους είναι υπό ανάπτυξη.
Κύριε Δήμαρχε θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε γιατί ο Δήμος κρατά παθητική στάση απέναντι στο πρόβλημα; Γιατί αυτά τα χρόνια δεν έγινε τίποτα με τις υπάρχουσες κεραίες κινητής;
Εφόσον απαγορεύεται η εγκατάσταση κεραιών εντός κατοικημένης περιοχής γιατί το αφήνετε να συμβαίνει; Και μάλιστα γιατί υποστηρίζεται πως άπαξ και γίνει η τοποθέτηση, θεωρείται τετελεσμένο γεγονός και δεν μπορείτε πλέον να επέμβετε;
Επίσης θέλετε να κατακλύσετε όλες τις περιοχές του Δήμου με ασύρματο internet κάτι που ο κόσμος
δεν το θέλει και δεν του είναι και απαραίτητο και μάλιστα επιλέγετε χώρους εγκατάστασης τα σχολεία.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεστε να εγκαταστήσετε κεραία στο 3ο δημοτικό Ελευσίνας.
 
Μπορεί όπως λένε να μην έχει διευκρινιστεί εκατό τις εκατό η επικινδυνότητα από τις συγκεκριμένες
ακτινοβολίες.
Επιθυμείτε όμως εσείς να ρισκάρετε την υγεία μας και ιδιαίτερα την υγεία των παιδιών μας που αποτελούν το μέλλον του τόπου, για χάρη της τεχνολογίας.

Όλοι αγαπάμε και θέλουμε την τεχνολογία και πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά, να προοδεύουμε.
Αυτό όμως θα πρέπει να γίνετε εκ του ασφαλούς.
Αν θέλετε να προσφέρετε τις συγκεκριμένες τεχνολογίες, μπορείτε να δημιουργήσετε
χώρους που να τις παρέχουν.(Ενσύρματο internet)

Δεν θέλουμε να γίνουμε αυτοί (Πειραματόζωα) που θα διαπιστωθεί πάνω μας, το αποτέλεσμα που επιφέρει η μακροχρόνια έκθεση, στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Απαιτούμε την άμεση επέμβαση του Δήμου για απεγκατάσταση των υπαρχουσών κεραιών κινητής, καθώς και των κεραιών internet.!!!

Σχόλια

Ο χρήστης Efthimios G. F είπε…
Kala prepi na eisai poli kameni kala giati kiniti pou i eteries logo epidi ginete afto to ksiloma ton kereon toso anevazi stis alles tin isxi kai vevea afto einai anisixitiko giati kerees pou nomimos exoun adia mesa stin poli pezoune terma oste na kalipsoune to edafos pou xanete apo tin aferesi ton mi adiodotimenon.Apo tin alli i wifi kerees ti sxesi exoune? Kseris giati ekpebomeni isxi milame? Varia na pezoun 100mWatt se sxesi to GSM/UMTS pou pezoun eos kai 50Watt....alla kai pali pes oti den tis thes o gitonas pou exi wireless ADSL modem mesa sto spiti ti tha to kanei tha to klisi epidi etsi goustaris esi kai i ommii anegefali pou nomizoun oti ta kseroun olla.Telos padon prosexe ti grafeis giati ean pame etsi sto telos tha klisoume otidipote exi ilektromagnitiko pedio...AAA kai kati telefteo sto spiti sou exis fourno mikrokimaton?
Ο χρήστης Sakis .L. είπε…
Σαν πρώην εργαζομενος στο στησιμο του δυκτιου κινητης ξερω πολυ καλα οτι οσο λιγοτερες ειναι οι κεραιες και οσο πιο μακρια μας με τοσο πιο δυνατη ισχυ πρεπει να τις λειτουργησουν οι εταιριες κινητης.Αντιθετα οσο πιο κοντα η μια στην αλλη τοσο μικροτερο πεδιο πρεπει να καλυψει,αρα και μικροτερη(αμελητεα σε αποσταση πανω των 20 μετρων απο τον πομπο) η ισχυς λειτουργιας της. Το χειροτερο ολων ειναι οτι το ιδιο μας το κινητο αυξανει επικυνδινα την ισχυ του οταν η κεραια κινητης ειναι μακρια .
Ο πραγματικος κινδυνος ειναι τα ιδια τα κινητα μας. Οποιος εχει βρεθει σε μερος χωρις καλο σημα θα ξερει ποσο πιο γρηγορα αδειαζει η μπαταρια του κινητου λογο της αυξησης της ισχυος της δικης του κεραιας.Γιαυτο θα μπορουσα να δεχτω μονο πολεμιους των κεραιων κινητης οι οποιοι πρωτιστως ΔΕΝ χρησημοποιουν κινητα τηλεφωνα.
Για καθε κεραια που ξηλωνουν τοσο χειροτερο για ολους μας. Αφου ειναι αποδεκτο απο ολους σχεδον οτι το κινητο ειναι απαραιτητο το ιδεατο θα ηταν τουλαχιστον 2 κεραιες ανα τετραγωνικο χλμ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι αποδεκτό δηλαδή κεραίες πάνω σε σπιτια; βλάπτουν η δεν βλάπτουν!; στην Ελευσίνα ωστόσο στην επίσημη ιστοσελίδα βρήκα πάρα πολλές. Κυρίως πάνω σε διαμερίσματα, ακόμα και σε σχολεία. Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολία βλάπτει!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)