Τα παράτησε όλα, πήγε στη ζούγκλα και έγινε Ταρζάν !!!

Έβγαλε τη στολή του φύλακα και φόρεσε το λεοπάρ «σορτσάκι» του Ταρζάν. Ο Ντε Γουέτ Ντι Τουά άφησε το σούπερ μάρκετ στο οποίο ήταν υπεύθυνος φύλαξης, στο Μάντσεστερ, για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στη ζούγκλα.  

Ο 24χρονος είχε από πολύ μικρός πάθος με τον Ταρζάν, καθώς μεγάλωνε στη Ναμίμπια, κοντά σ’ έναν πατέρα που ήταν φανατικός συλλέκτης των κόμικς του ήρωα.

Αφού δοκίμασε τη ζωή στον πολιτισμένο κόσμο και είδε ότι δεν του ταιριάζει, επέστρεψε στο πατρικό του, στο Τζορτζ της Νότιας Αφρικής, και τρεις μέρες την εβδομάδα κρεμιέται στα κλαδιά των τεράστιων δέντρων της ζούγκλας και κολυμπάει σε ορμητικά ποτάμια. 


Στόχος του είναι να αποκτήσει τις δυνάμεις του προτύπου του, αλλά και να αναπτύξει τα αντανακλαστικά που επιβάλλει η ζωή στη φύση. Τις υπόλοιπες μέρες βοηθάει τον πατέρα του, που φτιάχνει φράκτες.

«Είμαι σαν τον Ταρζάν από πολλές απόψεις. Ο καλύτερός μου φίλος είναι ένας ελέφαντας, ο Σάκα, και περνώ περισσότερο χρόνο με τις μαϊμούδες, τις ζέβρες και τους κροκόδειλους απ’ ό,τι με τους ανθρώπους» δηλώνει και προσθέτει: «Μπορεί να με λένε τρελό, αλλά εγώ ξέρω ότι γεννήθηκα για να το κάνω αυτό». 


Παραδέχεται ωστόσο ότι αυτός ο τρόπος ζωής έχει και τη μοναξιά του και ότι θα ήθελε μια «Τζέιν» για να περνάει ο χρόνος πιο ευχάριστα. Κατανοεί ωστόσο ότι ο τρόπος ζωής του δεν είναι εύκολο να αρέσει σε μια κοπέλα.

«Δεν είμαι από τους άντρες που τους αρέσει η διασκέδαση. Προτιμώ να τρώω φρούτα και καρπούς που βρίσκω στη ζούγκλα. Επίσης ξέρω ποια έντομα μπορούν να φαγωθούν. Δύσκολα θα βρεθεί μια τόσο ιδιαίτερη γυναίκα που θα με ακολουθήσει στη ζούγκλα».


Espressonews.gr  http://www.madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)