Ο 16χρονος που εκθρόνισε τη Lady Gaga !!!!

Ένας ραγδαία ανερχόμενος Kαναδός τραγουδιστής, μόλις 16 ετών, ο Τζάστιν Μπίμπερ, που έγινε γνωστός μέσω του YouTube, κατάφερε να εκθρονίσει τη Lady Gaga από το θρόνο της και να γίνει κάτοχος της επίζηλης θέσης του Νο 1 της λίστας με τις παρακολουθήσεις βίντεο. 
Το μουσικό βίντεο του Μπίμπερ με το τραγούδι “Baby”, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία, έχει πλέον παιχτεί περισσότερες από 246 εκατ. φορές, ρίχνοντας στη δεύτερη θέση το τραγούδι “Bad Romance” της Lady Gaga με 245,6 εκατ. φορές.
  
Ο νεαρός Καναδός τραγουδιστής, που βρίσκεται σε περιοδεία στις ΗΠΑ για να προωθήσει το άλμπουμ “My World 2.0”, το οποίο ήδη έχει γίνει μεγάλη εμπορική επιτυχία, ευχαρίστησε τους θαυμαστές του μέσω ενός μηνύματος στο Twitter.

Παράλληλα, όμως, είχε την ευγένεια να προσθέσει ότι η Lady Gaga «είναι μια απίστευτη καλλιτέχνης, την οποία σέβομαι πολύ».
«Δεν έχει σημασία ποιού το βίντεο έχει παιχτεί περισσότερες φορές, αλλά το γεγονός ότι έχουμε απίστευτους φίλους που μας υποστηρίζουν», πρόσθεσε.
  
Ο Μπίμπερ υπέγραψε την πρώτη του εμπορική συμφωνία-ρεκόρ στην ηλικία μόλις των 14 ετών, μετά το ανέβασμα των πρώτων της μουσικών βίντεο, στο YouTube, τα οποία ο ίδιος είχε δημιουργήσει και αμέσως προξένησαν μεγάλη αίσθηση και βρήκαν ένα συνεχώς διευρυνόμενο κοινό.
  
Από την πλευρά της, η 24χρονη Lady Gaga βρίσκεται κι αυτή στο μέσον μιας περιοδείας και πρόσφατα έγινε ο πρώτος εν ζωή άνθρωπος που ξεπέρασε τους 10 εκατ. φίλους στο Facebook. 

 
 
ΠΗΓΗ - www.enet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)