Φοβούνται να πάνε στις παρελάσεις οι πολιτικοί !!!

Έντονη η λαϊκή δυσαρέσκεια και η οργή του κόσμου


Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις αντιδράσεις και τους προπηλακισμούς των πολιτικών, κρατούν μακριά από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου υπουργούς και βουλευτές, οι οποίοι φοβούνται πως η παρουσία τους στις εορταστικές εκδηλώσεις θα αποτελέσει «κόκκινο» πανί.

Πολιτικοί, κυρίως από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. φοβούνται πως εκείνη την ημέρα ο κόσμος θα τους αποδοκιμάσει στις εκλογικές τους περιφέρειες και για αυτό θα προτιμήσουν να… κάτσουν σπίτι τους.

Γνωρίζουν πως με δεδομένη την έντονη λαϊκή δυσαρέσκεια που υπάρχει για τα οικονομικά μέτρα, τα χαράτσια και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, έχει δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό μείγμα, που ενδεχομένως να εκδηλωθεί στο πρόσωπό τους.

Μια πρώτη γεύση πήραν σήμερα ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης και ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης, οι οποίοι έγιναν δεκτοί με συνθήματα και αποδοκιμασίες από πολίτες, έξω από τον Άγιο Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν την δοξολογία για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στη μαθητική παρέλαση της Αθήνας, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει μόνο η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.


http://www.newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)