ΣΟΚ στο Ηράκλειο: Μαζική επίθεση από ψύλλους - Στο νοσοκομείο ήδη ένα άτομο !!!

Αυξάνονται τα κρούσματα επίθεσης από ψύλλους στο Ηράκλειο. Το cretalive δέχεται σχεδόν καθημερινά καταγγελίες για τσιμπήματα από τα ενοχλητικά έντομα, θύματα των οποίων πέφτουν πολύ συχνά και μικρά παιδιά.

Ωστόσο το τελευταίο περιστατικό προκαλεί πραγματική ανησυχία, καθώς το «θύμα» των εντόμων χρειάστηκε να καταφύγει στο νοσοκομείο, όπου τον κράτησαν για νοσηλεία!

'Ενας υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας που μετρά τα ρολόγια της ΔΕΗ, έπρεπε να κατεβεί σε υπόγειο της Λεωφόρου Δικαιοσύνης για να κάνει τη δουλειά του, από το οποίο έφυγε τρέχοντας, μετά από μαζική επίθεση των ενοχλητικών εντόμων!

Ο άνδρας πήγε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να παραμείνει για θεραπεία.

Η ιδιωτική εταιρεία έκανε καταγγελία στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας η οποία αναμένεται να προβεί σε οδηγίες από την ερχόμενη Δευτέρα.

Πληροφορίες του cretalive αναφέρουν ότι πολλοί Ηρακλειώτες μη αντέχοντας την αφόρητη κατάσταση, καλούν ειδικά συνεργεία προκειμένου να απολυμάνουν τα σπίτια τους.
http://www.kokoria.gr
http://www.cretalive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)