Γερό λίφτινγκ στα Windows 8 σχεδιάζει για το 2013 η Microsoft !!!

 
Οι διαμαρτυρίες των χρηστών για τη μειωμένη λειτουργικότητα των Windows 8 που έφεραν και μέτριες πωλήσεις, ανάγκασαν τη Microsoft να προγραμματίσει την κυκλοφορία ενός μεγάλου πακέτου ενημέρωσης του συστήματος, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013. 

Τα Windows Blue, όπως είναι η κωδική ονομασία του πακέτου, «δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία, ενημέρωση για τα Windows 8», διευκρίνισε η επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας, Τάμι Ρέλερ.

Τα Windows 8 επιχειρούν να συνδυάσουν χαρακτηριστικά λειτουργικού για desktop και λειτουργικού για ταμπλέτα στο ίδιο σύστημα, αλλά αυτό μάλλον μπέρδεψε τους χρήστες.

Έτσι, μεταξύ άλλων, μετά από πολλά χρόνια καταργήθηκε το μενού «Έναρξη», που ίσως επανέλθει στα Blue.

Πιθανό φαίνεται ακόμη να επανέλθει η δυνατότητα εκκίνησης του συστήματος στο παραδοσιακό περιβάλλον της επιφάνειας εργασίας (boot to desktop), παρακάμπτοντας την φιλική στην αφή Start Screen με τα ορθογώνια tiles.


Μια αλλαγή που θα φαίνεται ότι θα φέρουν τα Blue θα αφορά το desktop zoom, το οποίο θα διευκολύνει την χρήση των παραδοσιακών μενού των εφαρμογών που τρέχουν στο desktop, αλλάζοντας την κλίμακα μεγέθυνσης ανάλογα με τις διαστάσεις της συσκευές στην οποία εκτελούνται.

Η κλίμακα περιλαμβάνει συσκευές με διαγώνιο 7 και 8 ίντσες, τις οποίες φαίνεται ότι θα υποστηρίζει η ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού.

Τα Windows Blue θα υποστηρίζουν συστήματα με τους επόμενης γενιάς επεξεργαστές Intel Core, και τους επόμενης γενιάς Atom, αλλά και επεξεργαστές αρχιτεκτονικής ARM από την Qualcomm και την Nvidia.


http://www.dou.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)