Από καλοκαίρι ξανά... χειμώνας !!!

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν την Πέμπτη στις περισσότερες ηπειρώτικες περιοχές και την Κρήτη, που βαθμιαία θα περιοριστούν στα κεντρικά και νότια και θα εξασθενήσουν.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, όπου αναφέρεται πως από το απόγευμα της Τετάρτης σημειώνεται επιδείνωση με καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα.

Παρασκευή 10-05-2013

Καιρός: στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση προς το βράδυ. Τα φαινόμενα πιθανόν στην Πελοπόννησο να είναι έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα βορειοδυτικά ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό αιγαίο πρόσκαιρα νότιοι 3 με 4 μποφόρ .
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα δυτικά και βόρεια. 


Σάββατο 11-05-2013

Καιρός: στα νησιά του ανατολικού αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών και σταδιακή βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: βόρειων διευθύνσεων 3 με 5 οι όποιοι βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και στα νότια θαλάσσια θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 


Κυριακή 12-05-2013

Καιρός: στα κεντρικά και βόρεια νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 


Δευτέρα 13-05-2013 και Τρίτη 14-05-2013

Καιρός: στο Ιόνιο, τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού αιγαίου άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά αλλά και με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια


http://www.sarc.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)