Ελαφίνα παλεύει με λύκους για να σώσει το μωρό της !!! (Συγκλονιστικό Βίντεο)

Οι εκπληκτικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν την τιτάνια προσπάθεια μίας ελαφίνας να προστατεύσει το μωρό της από μία αγέλη λύκων.

Το στιγμιότυπο διαδραματίστηκε στην άγρια φύση της Αλάσκας, όταν μία πεινασμένη αγέλη λύκων έκανε την εμφάνισή της και θέλησε να επιτεθεί σε ένα νεογέννητο, που βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του.

Μέσα στη μικρή λίμνη, περιτριγυρισμένη, από τους άγριους λύκους η ελαφίνα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διώξει μακριά τους λύκους από το μικρό της. Τα πεινασμένα σαρκοφάγα επιτίθενται ξανά και ξανά, ενώ η μητέρα τα απομακρύνει.

Χρησιμοποιεί όλες τις δυνάμεις της για να αποκρούσει τις αδιάκοπες επιθέσεις της αγέλης και χτυπά με τα πίσω πόδια της τους λύκους, όταν πλησιάζουν το μικρό της.

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές της, η επιμονή και η ικανότητά των λύκων, την καταβάλλουν και καταφέρνουν να τραυματίσουν θανάσιμα το νεογέννητο και να το τραβήξουν έξω από τη λίμνη.

Ο Patrick Endrews κατέγραψε με την κάμερά του το περιστατικό και δήλωσε: ''Προσπαθούσε να το προστατεύσει αλλά όταν εμφανίστηκαν όλοι οι λύκοι ήταν σχεδόν αδύνατο. Την είχαν κυκλώσει και έκαναν συγχρονισμένες επιθέσεις''.

http://news247.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Zaglos είπε…
Δεν είναι ελαφίνα αλλά ταρανδίνα!
Ο χρήστης Demi είπε…
Βασικά εγώ πιστεύω πως είναι Άλκη


Η Άλκη (Λατινικά: Alces alces) (Άλκη η άλκη) είναι αμερικάνικη έλαφος. Απαντάται στη Βόρεια Αμερική και την Ευρασία. Είναι το μεγαλύτερο υπάρχον ζώο της οικογένειας των ελαφίδων. Το ύψος μιας μέσης αρσενικής άλκης στο ακρώμιο είναι 1,4 με 2,1 μέτρα και βάρος 380 με 700 κιλά. Τα θηλυκά είναι μικρότερα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)