Εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος φτιάχνει το «αληθινό» Τζουράσικ Παρκ !!!

Ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος που σχεδιάζει να ανακατασκευάσει τον Τιτανικό πρόσφατα ανακοίνωσε τη νέα του φιλοδοξία, τη δημιουργία ενός θεματικού πάρκου τύπου «Τζουράσικ Παρκ», γεμάτο με ρομποτικούς δεινοσαύρους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail, ο Clive Palmer έχει παραγγείλει από την Κίνα περίπου 100 μηχανικούς δεινοσαύρους οι οποίοι θα εγκατασταθούν στο Palmer Coolum Resort, στο πολυτελές τουριστικό θέρετρο που διαθέτει στην περιοχή  Sunshine Coast, στο Κουίνσλαντ.
Τα ζώα, που θα αναπτυχθούν σε διάφορους χώρους πρασίνου στο τουριστικό θέρετρο θα κουνούν την ουρά τους, θα ανασηκώνουν το στήθος τους και θα ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους.
Ο Αυστραλός επιχειρηματίας ήδη διαθέτει έναν τυραννόσαυρο Ρεξ, μήκους 20 μέτρων και ύψους 3,5 μέτρων, ενώ στο τέλος του επόμενου μήνα θα παραλάβει άλλον ένα δεινόσαυρο, που μοιάζει με γιγάντιο κροκόδειλο (Deinosuchus).
Το επόμενο φορτίο από την Κίνα περιλαμβάνει δυο φυτοφάγους δεινοσαύρους και συγκεκριμένα έναν βραχιόσαυρο 1.200 κιλών και έναν μαμεγχίσαυρο ύψους επτά μέτρων.

econews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)