Το Facebook ένωσε 2 αδελφές μετά από 72 χρόνια !!!

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 72 χρόνια προκειμένου δύο αδελφές από τη Βοσνία- Ερζεγοβίνη, η Τάνια Ντέλιτς και η Χεντίγια Τάλιτς, να ξαναβρούν η μία την άλλη κι όλα αυτά χάρη στο Facebook.

 
Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα "Nezavisne Novine" επικαλούμενη το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, η μοίρα χώρισε τις δύο αδελφές το 1941, στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Η οικογένειά τους προσπαθούσε να διαφύγει από τη γενέτειρά τους, την πόλη Μπούντιμλιτς Γιάπρα στη βορειοδυτική Βοσνία, όταν η 11χρονη τότε Χεντίγια Τάλιτς χάθηκε. Οι γονείς των δύο κοριτσιών σκοτώθηκαν και ο αδελφός τους εικάζεται πως κατέληξε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ η Χεντίγια βρέθηκε να φιλοξενείται σε ένα ορφανοτροφείο.

Δεκαετίες αργότερα, ο γιος της ηλικιωμένης σήμερα γυναίκας άρχισε να ψάχνει τις οικογενειακές τους ρίζες και μέσω του Facebook εντόπισε την ξαδέλφη του και κόρη της Τάνια Ντέλιτς. Έτσι, η Χεντίγια Τάλιτς βρήκε πως η αδελφή της, που νόμιζε πως είχε πλέον χαθεί, ζούσε μόλις μερικές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά της.

Οι δύο αδελφές βρήκαν η μία την άλλη αλλά σκοπεύουν να συνεχίσουν να ψάχνουν και για άλλα μέλη της οικογένειάς τους και ιδιαίτερα για τον αδελφό τους.

http://www.newsit.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)