Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στους ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ αγροτικών προιόντων για το "Κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες", απευθύνει ο Δήμος Ελευσίνας !!!

Ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στους ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ αγροτικών προϊόντων ή στις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών (Ε.Α.Σ.) ή ακόμα σε ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ όλης της χώρας, απευθύνει ο Δήμαρχος Ελευσίνας, μετά τη μεγάλη ανταπόκριση που είχαν οι οκτώ  διανομές διαφόρων αγροτικών προϊόντων. 

Έτσι  καλεί εκ νέου τους ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ να υποβάλουν νέες προσφορές για τα ακόλουθα προϊόντα: μανιτάρια, σταφίδες, πορτοκάλια, μανταρίνια και παραδοσιακά γλυκίσματα (κουραμπιέδες, μελομακάρονα και γλυκά του κουταλιού) προκειμένου ο Δήμος Ελευσίνας να προχωρήσει σε νέα μαζική διάθεση των παραπάνω προϊόντων στους δημότες του (χωρίς παραγγελίες).

Ο Δήμαρχος, ζητά από τους παραγωγούς να υποβάλλουν τις προσφορές τους στο e-mail ggaelefsinas@gmail.com 

ή στο Fax 2105537254 (γραφείο Δημάρχου)

από 5 Δεκεμβρίου 2012 έως την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:00 το μεσημέρι αυστηρά!

 Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ  να αναφέρουν τα ακόλουθα στην προσφορά τους:
 
  • ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων τους
  • τιμή ανά κιλό
  • συσκευασία προϊόντων
  • διαθέσιμη ποσότητα
  • ημερομηνία παραγωγής και λήξης (όπου απαιτείται)
  • εργαστηριακές αναλύσεις (όπου απαιτείται)
Τέλος παρακαλούνται οι ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ  να επισυνάπτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητά τους (μητρώο αγροτών, δήλωση καλλιέργειας κ.λ.π). καθώς και τα εργαστήρια παρασκευής γλυκών, να προσκομίζουν όλες τις απαραίτητες από την νομοθεσία σχετικές άδειες.
 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210-5537242 με τις γεωπόνους του Δήμου,  Δημοπούλου Μαρία και Παναγέα Σταυρούλα.
http://dimos-elefsinas-geoponika-nea.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)