Ο Μπάουμγκαρτνερ κατηγορείται για επίθεση σε Έλληνα !!!

Πρόστιμο 1.500 ευρώ κλήθηκε να πληρώσει ο διάσημος αλεξιπτωτιστής, ο οποίος κατηγορείται πως γρονθοκόπησε Έλληνα οδηγό το 2010.

Ο 43χρονος αυστριακός αλεξιπτωτιστής Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ μπορεί να έγινε διάσημος από την ελεύθερη πτώση που πραγματοποίησε από τη στρατόσφαιρα, καταφέρνοντας να σπάσει το φράγμα του ήχου, όμως δεν κατάφερε να γλιτώσει από τα δίχτυα της δικαιοσύνης.

Άσκησε έφεση εναντίον δικαστικής απόφασης σύμφωνα με την οποία κρίθηκε ένοχος για επίθεση εναντίον Έλληνα οδηγού φορτηγού, όπως δήλωσε ο συνήγορός του.

Ο 43χρονος κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 1.500 ευρώ για χειροδικία αφού γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον Έλληνα οδηγό φορτηγού σε ένα καυγά στη διάρκεια μποτιλιαρίσματος κοντά στο Σάλτσμπουργκ το 2010, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Τριμελές εφετείο θα εκδικάσει την Τρίτη την έφεση που άσκησε ο κ. Μπάουμγκαρτνερ, που ισχυρίζεται ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα. ''Υποστηρίζουμε ότι ο δικαστής έκανε λάθος και δεν έλαβε υπόψη του τη δικαιολογία της αυτοάμυνας'', δήλωσε ο συνήγορός του.

''Στη διάρκεια του καυγά, ο Έλληνας οδηγός φορτηγού κλώτσησε τον κ. Μπάουμγκαρτνερ αλλά εκείνος απέφυγε την κλωτσιά, που ήταν τόσο δυνατή που του έφυγε το παπούτσι. Υπερασπιζόμενος τον εαυτό του, ο κ. Μπάουμγκαρτνερ έσπρωξε τον οδηγό και τον χτύπησε στο πρόσωπο'', είπε ο συνήγορος.

Η εφημερίδα Oesterreich αναφέρει ότι ο οδηγός, που κατονομάζεται ως Δημήτριος Π., ισχυρίζεται ότι το μόνο που έκανε ήταν να σπρώξει ελαφρά τον κ. Μπάουμγκαρτνερ, ο οποίος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο στη συνέχεια. ''Δεν είναι ήρωας'', φέρεται να είπε ο οδηγός. 
http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)