Έβγαλε τον πύθωνα έξω και την έδειρε !!!

Για παράξενη απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται νεαρός άνδρας στις Η.Π.Α.

Τον κατοικίδιο πύθωνα του χρησιμοποίησε ένας άνδρας από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, για να δείρει τη φίλη του. Τώρα οδηγείται στον ανακριτή. Το περιστατικό συνέβη στο πλαίσιο ενός καυγά που είχε το ζευγάρι.

Το θύμα της υπόθεσης βρισκόταν στην μπανιέρα του σπιτιού. 
Ο 34χρονος Κιθ Πάρο, επιτέθηκε στην σύντροφο του με τον κατοικίδιο πύθωνα του (τον οποίο έβγαλε από το κλουβί στο οποίο βρισκόταν) και στη συνέχεια πέταξε τον πύθωνα στη μπανιέρα, με αποτέλεσμα να πεθάνει. Μετά το περιστατικό, μόνος του παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Από τον ξυλοδαρμό της με τον πύθωνα η γυναίκα υπέστη μερικές μελανιές στα γόνατα, την πλάτη, τα χέρια της και το στομάχι. Ο Πάρο κατηγορείται για επίθεση, σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και βάναυση μεταχείριση ζώου. Κατέβαλε 2.500 δολάρια και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Στην περιοχή του West Springfield όπου έλαβε χώρα η παράξενη επίθεση, στις 20 Οκτωβρίου σημειώθηκε και δεύτερο περιστατικό κακοποίησης ζώου, ή για την ακρίβεια, χρήσης κατοικίδιου, ως "όπλο".

Άνδρας που ακούει στο όνομα Vicente Alvarado επιτέθηκε στη σύντροφο του εκσφενδονίζοντας εναντίον της ένα άτυχο γατάκι, το οποίο έχασε τη ζωή του. Η δική του υπόθεση, εκδικάζεται στις 21 Νοεμβρίου.
http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)