Πύργος: Αντίθετο με την στάση της 17χρονης μαθήτριας το 15μελες του 2ου Λυκείου !!!

Ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιούν πως δεν στηρίζουν τη συμμαθήτριά τους και δίκαια αποβλήθηκε από την διευθύντρια, εξέδωσε το 15μελες του 2ου Λυκείου Πύργου
και διένειμε σε μερίδα του τοπικού Τύπου. Στην ανακοίνωση τα μέλη του αναφέρουν τα εξής:


«Εμείς, το δεκαπενταμελές του 2ου  Λυκείου Πύργου θέλουμε να εκφράσουμε την άποψή μας σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με τη μαθήτρια του σχολείου που απεβλήθη για τη μέρα Παρασκευή 2 Νοέμβρη.

Η μαθήτρια Αθανασία Μπέλια, ισχυρίστηκε και σε εμάς τους συμμαθητές της αλλά και στον κοινωνικό περίγυρο, ότι τιμωρήθηκε άδικα με μονοήμερη αποβολή επειδή ύψωσε τη γροθιά της στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου προκαλώντας έτσι διχασμό μεταξύ των μαθητών.

Το δεκαπενταμελές προέβη σε κατάληψη υπερασπιζόμενο τη μαθήτρια χωρίς να γνωρίζει την πραγματική αιτία της αποβολής. Στην πραγματικότητα η μαθήτρια φέρθηκε απρεπώς τόσο στη διευθύντρια όσο και στις δύο γυμνάστριες που είχαν αναλάβει την παρέλαση.

Η στάση της μαθήτριας μας και η μονόπλευρη αντιμετώπιση του θέματος από συγκεκριμένα ΜΜΕ βρίσκει αντίθετο το δεκαπενταμελές και τους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου, και δεν τη στηρίζουμε όπως αναφέρει η ίδια στη δήλωσή της στον Τύπο. 


Σκοπός της δημοσίευσής μας είναι η αποκατάσταση της αλήθειας που όφειλε ως η ίδια να κάνει και η έγκυρη ενημέρωση των συμπολιτών μας για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες  ημέρες  σχετικά με το θέμα αυτό.

http://www.ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)